Bibilică la cuptor

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Mar 2014 | 22081 vizualizari

COMENTARII (26)

Panacris 1

13.03.2014, 20:55

Poza finală, nu prea e de top chef Dar s-a ”evaporat” așa de repede bibilica, și sincer nu puteam spune musafirilor, stop: se pozează

MotanLaOale 1

13.03.2014, 20:55

bine arata

Panacris 1

13.03.2014, 20:56

Bună a fost

Ina 1

13.03.2014, 20:58

Ah, ce-as manca eu niste colesterol d'ala

Panacris 1

13.03.2014, 21:00

Ina, nu are colesterol

Bunica 1

13.03.2014, 21:01

Mancatul a fost mai rapid decat preparatul

Panacris 1

13.03.2014, 21:02

Carnea de bibilici, o pasarea domestică, are atâtea beneficii și proprietăți, încât nu pot fi estimate. Carnea acesteia a devenit una dintre cele mai populare produse de pe masa rușilor. Este suculentă și scade de caloriile. Bogată în vitamine, mai ales în ceea ce privește complex de vitamina B, minerale și fier. Conținutul de acid și amino depășește carnea altor specii de păsări. Calitățile unice ale cărnii bibilicii, ca bază de nutriție sunt importante atât medical, dietetic, pentru copii și în sport. Mai mult, recent acest produs a fost înscrisă pe meniul celor mai inteligenți oameni din lume. La banchetul organizat câștigătorilor Premiului Nobel pentru anul 2013, persoanele au servit mâncăruri de bibilici cu morcovi și trufe Gotland aromate cu sos de ciuperci și maioneză de trufe.preluat de pe http://www.fermierul.md/cresterea-pasarilor/cresterea-picherilor/item/393-carnea-de-bibilica,-mancarea-preferata-a-ru%C8%99ilor-%C8%99i-a-oamenilor-inteligen%C8%9Bi-din-intreaga-lume/393-carnea-de-bibilica,-mancarea-preferata-a-ru%C8%99ilor-%C8%99i-a-oamenilor-inteligen%C8%9Bi-din-intreaga-lume.html

Ina 1

13.03.2014, 21:06

Cristina, asa zic eu la piele ) Desi multora nu le place pielea si-o arunca, eu as manca-o pe toata deodata, mai ales daca e facuta la cuptor

Panacris 1

13.03.2014, 21:09

Ina, nuuu, pielea, am dat-o deoparte că era tare grasă

Ina 1

13.03.2014, 21:14

Vaaaai Data viitoare o pui colet la Fetesti ))

Panacris 1

13.03.2014, 21:23

Așa ar trebui Ina Cotlet de ... la proțap în Fetești )

Constelatialeu 1

13.03.2014, 21:26

cand eram mica,imi aduc aminte ca am crescut bibilici,erau haioase...

GeorgiaA 1

13.03.2014, 21:27

Tu`i bibilica ei de treaba..

- Andreea - 1

13.03.2014, 21:42

Ela68 1

13.03.2014, 22:01

mi-a plouat in gura, arata the best . Cu pozitia sta cam prost, cam prea pe spate

simonacallas 1

13.03.2014, 22:19

Foarte bun si gustos

Dar as fi gustat si din bibilica de la Premiu' Nobil

jolygina 1

14.03.2014, 00:07

super nu am mancat niciodata

Bya Ralu 1

14.03.2014, 04:58

super!

simona72 1

14.03.2014, 07:38

Super sexoaza asta!!

Micutza Luana 1

14.03.2014, 07:52

ce bine arata bibilica

tiby 1

14.03.2014, 08:48

Satisfyyourcravings 1

14.03.2014, 09:07

Buna, tare buna!

Alexandra Burz 1

14.03.2014, 10:00

Pushaa 1

14.03.2014, 11:07

ce bronzata!

anca_rm 1

14.03.2014, 16:00

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu cartofi la cuptor