Bietola cu costita de porc

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2011 | 6132 vizualizari

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

16.06.2011, 18:12

bietola?sincer nu stiu ce e nu am mancat ,dar dai doar coastele?

adasev12 1

16.06.2011, 18:34

in Ro nici eu nu am mancat, dar aici este la ordinea zilei ( in Italia...) si se serveste i n general ca o salata....

lilik 1

16.06.2011, 20:07

Bine te-am regasit scumpo cum esti???ai nascut???
Bune astea si eu fac,dar cu cartofi si rosii...eu stiu ca e un fel de sfecla fara radacina,face doar frunze

adasev12 1

16.06.2011, 20:23

lilik iubita, te pup...uite n-am nascut inca,astept din clipa in clipa... ...eu nu prea stiam cum sa o gatesc...asa mi-a placut...da, ai dreptate ca seamana frunzele cu cele de sfecla ....pe aici e la moda...

Rocsi 1

16.06.2011, 21:01

ada unde ai plecat pana acum?

kamy 1

16.06.2011, 21:21

bine ai revenit stai putin pe aici si iara dispari nu ma vazut si nu am mancat bietola,dar sigur e buna

Lau 1

16.06.2011, 21:55

place

adasev12 1

16.06.2011, 22:55

rocsi, kamy...va pup fetelor...am avut probleme cu netul...apoi am avut o perioada mai nasoala...si nu prea aveam chef de net....dar acum am revenit in forta! va salut pe toate !

adasev12 1

16.06.2011, 22:56

sufletista....

mihaelar63 1

17.06.2011, 00:26

Cred ca e foarte gustoasa si vitaminizanta
Am si eu un plic de seminte pe care scrie ,, mangold''. Am dat o raita pe net la imagini si am descoperit ca e acelasi lucru cu bietola . Intr-adevar e din familia sfeclei , chiar i se mai spune si sfecla nemteasca .
Maine cand merg la gradina am sa seaman [ spre deosebire de spanac nu face vara samanta rapid ].

adasev12 1

17.06.2011, 08:45

mihaela...eu am vrut sa o traduc in romana , dsar nu mi-a dat nici un rezultat...asa ca am lasat-o cu denumirea italieneasca....aici se gateste simpla, se serveste cu parmigiano...in salate....sincer nu prea aveam idee cum sa o fac....asa am papat-o rapid, ca-mi place....

MotanLaOale 1

17.06.2011, 08:46

RuxyRux 1

17.06.2011, 11:15

Ce culoare superba

MIUTA 1

17.06.2011, 12:22

mamaieelena 1

17.06.2011, 15:50

aspectoasa si cred ca-i si gustoasa

adry88 1

17.06.2011, 15:52

ionela2682 1

17.06.2011, 16:58

Oare ce gust o avea.....! interesanta reteta!

mirela0911 1

17.06.2011, 18:49

o fi buna

adasev12 1

17.06.2011, 21:18

motane, pup
ruxy, mersi si pup
miuta....mersi

adasev12 1

17.06.2011, 21:18

mamaie, e buna, seamana la gust cu spanacul
eduard....

adasev12 1

17.06.2011, 21:19

ionela, cam ca si spanacul...e buna
mirela, este mersi

Bunica 1

20.06.2011, 11:43

Buna rau, dar si costitele......mmmmm !

iulia777 1

24.04.2012, 08:33

bietola inseamna sfecla. barbabietola este sfecla rosie. in acest caz se folosesc numai frunzele. sunt delicioase! pofta mare!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii cu masline