Biscotti cu alune si ciocolata

de LauraA in Prajituri, 24 Ian 2011 | 6758 vizualizari

COMENTARII (35)

cismaru_nicoleta 1

25.01.2011, 23:06

Da...Cu siguranta este o reteta ce trebuie incercata as manca intr-una biscuiti

elena1988 1

26.01.2011, 16:02

nadina73 1

27.01.2011, 01:25

Imi place tot ce gatesti,pe langa faptu ca gatesti foarte bine ,se vede ca pui si foarte mult suflet si dragoste

carmenvlad 1

27.01.2011, 05:47

Arata grozav si cred ca sunt si deliciosi.Reteta este desacrisa foarte bine si comentariile sunt pretiose. Sigur am sa o incerc si eu.

LauraA 1

27.01.2011, 21:23

Dragele mele, va multumesc din tot sufletul pentru primirea calduroasa!! Ma simt deja ca intr-o mare familie datorita cuvintelor voastre.
Pup cu mare drag pe fiecare in parte!!

LauraA 1

27.01.2011, 21:31

Lilik draga mea, cantuccini sau biscotti di Prato sunt traditional facuti cu migdale. Nu intra in compozitie ciocolata sau cacao. Sunt unul dintre dulciurile de frunte ale Toscanei si se servesc de obicei alaturi de Vin santo. Sunt excelenti!!
Te pup!

adriana_bobu 1

04.02.2011, 22:30

bun venit!...

epurasha2bb 1

19.02.2011, 19:27

am zis ca incerc reteta si acum sunt la lucru! am sa revin cu impresii maine!

epurasha2bb 1

22.02.2011, 09:13

au iesit perfecti!

Bucataras Medi 1

22.02.2011, 09:16

minunati.................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta turnatoare