Biscotti cu ciocolata si migdale

de Brindusa in Prajituri, 27 Ian 2010 | 2759 vizualizari

 

Numele acestui desert inseamna de doua ori (bis) copti (cotti). Are o textura mai dura si se serveste alaturi de cafea, ciocolata calda sau vin.

 

INGREDIENTE

  • 375 g faina
  • 40 g cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 230 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g migdale decojite si tocate grosier
  • 150 g ciocolata amaruie taiata nu foarte fin
  • 1 praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu ciocolata si migdale:

Incalzeste cuptorul la 180 grade.


Intr-o tava pune foaie de copt.


Bate bine ouale cu zaharul. Adauga faina+cacao + praf de copt+sare, cernute.


Adauga ciocolata si migdalele si amesteca cu mana, ca sa nu se sfarme.


In tava pune compozitia sub forma a 2 cilindri paraleli, de-a lungul tavii. Aplatizeaza cilindrii, astel incat sa nu aibe o inaltime mai mare de 2 cm. Coace 20 minute.


Scoate tava din cuptor si las-o sa se raceasac 10 minute. Taie felii late de maxim 2 cm, pune-i in tava pe o parte si coace-i 5 minute. Intoarce-i pe cealalta parte si mai coace 5 minute.


Cand se racesc, se pot pastra in cutii inchise etans, pentru mai multe luni.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Brindusa 1

28.01.2010, 22:00

Teo, ei se pot pastra mai mult timp, dar cine spune ca asta s-a intamplat si la mine?

Sylvia 1

28.01.2010, 22:36

Excelent arata imi place si prezentarea, mai tare mi-ar face placere sa ii si gust

Oana 1

30.01.2010, 21:10

Iamii, tare buni trebuie sa fie!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Somloi galuska"