Biscotti cu ciocolata si migdale

de Brindusa in Prajituri, 27 Ian 2010 | 2094 vizualizari

 

Numele acestui desert inseamna de doua ori (bis) copti (cotti). Are o textura mai dura si se serveste alaturi de cafea, ciocolata calda sau vin.

 

INGREDIENTE

  • 375 g faina
  • 40 g cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • 230 g zahar
  • 4 oua
  • 200 g migdale decojite si tocate grosier
  • 150 g ciocolata amaruie taiata nu foarte fin
  • 1 praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscotti cu ciocolata si migdale:

Incalzeste cuptorul la 180 grade.


Intr-o tava pune foaie de copt.


Bate bine ouale cu zaharul. Adauga faina+cacao + praf de copt+sare, cernute.


Adauga ciocolata si migdalele si amesteca cu mana, ca sa nu se sfarme.


In tava pune compozitia sub forma a 2 cilindri paraleli, de-a lungul tavii. Aplatizeaza cilindrii, astel incat sa nu aibe o inaltime mai mare de 2 cm. Coace 20 minute.


Scoate tava din cuptor si las-o sa se raceasac 10 minute. Taie felii late de maxim 2 cm, pune-i in tava pe o parte si coace-i 5 minute. Intoarce-i pe cealalta parte si mai coace 5 minute.


Cand se racesc, se pot pastra in cutii inchise etans, pentru mai multe luni.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscotti cu ciocolata si migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Brindusa 1

28.01.2010, 22:00

Teo, ei se pot pastra mai mult timp, dar cine spune ca asta s-a intamplat si la mine?

Sylvia 1

28.01.2010, 22:36

Excelent arata imi place si prezentarea, mai tare mi-ar face placere sa ii si gust

Oana 1

30.01.2010, 21:10

Iamii, tare buni trebuie sa fie!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

10060 puncte

Constelatialeu

8830 puncte

Lau

Lau 9

8350 puncte

Andreea Caroline

7840 puncte

mihaelar63

6880 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tarte geometrice
  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu eugenii