Biscuiti

de simo_brkic in Dulciuri, 28 Dec 2011 | 1207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 300 g faina
  • 150 g unt (temperatura frigiderului )
  • aroma dorita-vanilia
  • 120 g zahar praf
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti:

Intr-un vas se amesteca faina cu untul si se framanta pana cand se obtine un aluat sfaramicios, apoi se adauga galbenusurile cu zaharul si vanilia (aroma) si se continua framantarea. Se da la frigider circa 30 minute (invelit in foaie de ceolofan) dupa care se intinde o foaie din care se taie formele dorite. Acestea se baga apoi la cuptor timp de circa 10 minute la 180 grade, in tava cu foaie de copt sau unsa cu unt si faina.

 

TIPS-URI

1

deasupra puteti pune ciocolata topita, nuca de cocos, zahar vanilat, marmelada sau pasta de zahar colorata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

06.01.2012, 15:54

buni

Bya Ralu 1

17.01.2012, 09:52

frumoasa prezentare

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 11:21

tare dragalasi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)