Biscuiti cu fulgi de ovaz si banane

de JulyCris in Dulciuri, 9 Mai 2014 | 6370 vizualizari

 

Am gasit aceasta reteta la Edith si mi-am zis s-o incerc.

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 130 gr fulgi de ovaz
  • 1 praf de sare
  • 2-3 linguri stafide-optional
  • fulgi de ciocolata neagra-optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz si banane:

Bananele se zdrobesc cu furculita. se adauga fulgii de ovaz si praful de sare. se adauga stafidele si fulgii de ciocolata.se omogenizeaza bine compozitia.Cu ajutorul unei linguri,punem pe hartia de copt,la distanta intre ele. Bagam la cuptorul preincalzit si coacem aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au copt,ii punem pe un gratar la racit.

TIPS-URI

1

Biscuitii ies moi si gumosi.

2

Din aceasta compozitie ies aproximativ 15 biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata