Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Aveam in frigider 5 albusuri....si m-am gandit sa fac bezele...ca de mult ca vroiam sa le fac..Prima tava le-am ars,dupa cum stiti,dar a doua mi-a iesit perfect.Au gust dulce amarui....cui nu-i plac prea dulci.Perfecte la o cafea :) :)
1.Ingingem cuptorul.Se bat albusurile spuma.Se adauga zaharul amestecat cu cafeaua,cate o lingura si continuam sa batem.
2.Continuam sa batem pana cand se obtine o spuma foarte tare.
3.Punem hartie de copt intr-o tava si cu ajutorul unui pos cu sprit facem forme de bezele.Dam la cuptor la foc foarte mic timp de 30-40 de minute.
Cat timp se fac aceste bezele,compozitia o dam la frigier.
Pofta buna!!!
1
Este necesar sa folositi un recipient perfect curat; orice pata de grasime, de apa sau de galbenus impiedica formarea spumei.De preferat de sticla.
2
Inainte de a incepe prepararea bezelei, tineti ingredientele cateva ore la temperatura camerei. Albusurile reci nu fac prea multa spuma.
3
Alegeti un bol mare pentru batut albusurile - cu cat bolul este mai mare, cu atat mai mult aer va veni in contact cu albusurile, iar spuma se va intari.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult