Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide

de daniela_16 in Dulciuri, 10 Mai 2014 | 2002 vizualizari

 

Aceasta este prima reteta pe care o scriu pe acest site si vreau sa va spun ca ador toate retetele de aici care sunt toate minunate.Acesti bicuiti ii fac de cateva luni de cand am decis sa nu mai cumpar biscuiti din comert.

 

INGREDIENTE

  • 200 grame de unt
  • 4 linguri miere de albine
  • 2 oua
  • 300 grame faina integrala(eu am pus acum alba pentru ca nu am mai avut integrala)
  • 200 grame fulgi de ovaz
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 punga stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide:

Am mixat untul cu mierea de albine pana s-a facut spuma si apoi am adaugat ouale, zaharul vanilat si praful de copt si am mai mixat un minut. Am adaugat faina in ploaie si am amestecat cu o lingura de lemn, pe urma am adaugat fulgii de ovaz si stafidele si am inceput sa framant cu mana pana am obtinut un aluat care nu ramane pe maini si nu este nici prea tare nici prea moale.


Pe masa unsa cu ulei am intins o foaie de aluat nu prea gros si am decupat cu un pahar biscuitii pe care i-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt. Am dat la cuptorul la 180 de grade pana se rumenesc. Se lasa la racit si se servesc cu lapte sau cafea sau ce doriti :))


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

In loc de stafide se pot adauga fulgi de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu fulgi de ovaz,miere si stafide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Rocsi 1

10.05.2014, 19:25

Bine ai venit!

daniela_16 1

11.05.2014, 05:36

Multumesc

Ligia Bxl 1

12.05.2014, 13:40

bun venit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi sau Ciucalai