Biscuiti cu nuci

de anca_rm in Prajituri, 20 Dec 2013 | 6985 vizualizari

 

Chiar daca o sa va plictisesc azi, va mai aduc o reteta de biscuiti foarte fragezi si buni

 

INGREDIENTE

  • 200 gr margarină
  • 70 gr zahăr
  • 100 gr nucă măcinată
  • un galbenus de ou
  • 280 gr făină grâu
  • un plic praf de copt
  • un vf. cuţit sare
  • zahăr pudră şi zahăr vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu nuci:

Margarina o mixam impreuna cu zaharul , pana cand devine ca o spuma .

Adaugă galbenusul  şi mixează în continuare.

 Nuca o macinam si o incorporam in aluat.

 Punem faina si praful de copt si omogenizam bine .

 Vom obtine un aluat mai moale dar foarte usor de intins.

 Intindem aluatul cu sucitorul si taiem biscuitii in forma dorita .

 Pregatim o tava si pornim cuptorul .

 Asezam biscuitii in tava , nu trebuie foarte mult spatiu intre ei, nu vor creste foarte mult .

 Dam biscuitii la cuptor pana cand se rumenesc usor , si asa calduti ii pudram cu zahar pudra .

 

 

 

TIPS-URI

1

sunt foarte fragezi , si cu cat stau mai mult cu atat sunt mai buniii

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu malai si susan