BISCUITI CU PORTOCALA

de kirioana in Dulciuri, 22 Sep 2009 | 2164 vizualizari

 

Se apropie sezonul rece si ce poate fi mai bun intr-o zi racoroasa decat un ceai cald si alaturi niste biscuiti aromati cu portocala. Eu sper sa mai avem parte de zile calduroase pentru ca biscuitii astia buni ii putem manca si intr-o zi calduta de toamna

 

INGREDIENTE

    • coaja rasa de la o portocala
    • 4 linguri suc de portocala
    • 260 grame faina
    • jumatate plic praf de copt
    • 1 ou
    • 100 grame unt
    • 80 grame zahar
    • esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BISCUITI CU PORTOCALA:





Zaharul il amestecam cu untul pana ce se topeste formand o pasta cremoasa, adaugam apoi oul coaja si sucul de portocala si esenta de vanilie, amestecam bine si apoi adaugam ingredientele uscate adica faina si praful de copt. Omogenizam ingredientele si dam coca la frigider pentru 30 min.


Rulam aluatul pe masa de lucru si taiem biscuitii cu formele speciale.

Biscutii ii coacem in cuptorul incins la 180 grade pentru 10 min.

Sunt foarte pufosi si aromati si se termina foarte repede asa ca puteti dubla cantitatea ingredientelor fara probleme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "BISCUITI CU PORTOCALA" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

gaby_gabytza 1

04.10.2011, 12:39

ce buuuuuuni sunt

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Amandina"