Biscuiti cu portocala

de Alina26 in Prajituri, 11 Iul 2013 | 2363 vizualizari

 

Nu arata ele prea bine...dar sunt foarte bune...:) :) M-am chinuit pana le-am facut ....sa imi iasa cat de cat rotunde...:D..nu stiu cred ca in reteta mai trebuia ceva.....ca era aluatul cam moale....dar nu conteaza au fost bune.

 

INGREDIENTE

  • 160 g margarina
  • 200 g faina
  • 80 g amidon alimentar
  • 2 oua
  • 80 g zahar pudra
  • coaja de la 2 portocale
  • 2 lg de zeama de portocala
  • zahar pentru suprafata biscuitilor
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu portocala:

1.Puneti intr-un bol faina,amidonul alimentar,zaharul pudra,coaja de lamaie si margarina,si mestecati bine.(le puteti pune si intr-un robot).

2.Adaugati cele doua oua si zeama de portocal si continuati sa mestecati.Compozitia va fi putin moale.

3.Eu am mai adaugat 50g faina ca era cam moale.Bagati la frigider timp de 3 ore jumate.

4.Dupa aceea incingeti cuptorul la 180° ungeti o tava cu margarina si incepeti sa faceti biscuitii.Presarati zahar pe deasupra si dati la cuptor pentru 10 minute.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Trebuie sa va iasa 40 de biscuiti...mie mi-au iesit mai putini ca i-am facut cam mari :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iri_iri 1

11.07.2013, 23:17

loredanaaa 1

12.07.2013, 00:01

Alina26 1

12.07.2013, 12:12

va multumesc mult pentru aprecieri!!!si pentru ideii...data viitoare am sa incerc cu lingura sau cu posul....nu m-am gandit!!!!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu scortisoara, ghimbir si ciocolata