Biscuiti cu portocala

de Alina26 in Prajituri, 11 Iul 2013 | 1321 vizualizari

 

Nu arata ele prea bine...dar sunt foarte bune...:) :) M-am chinuit pana le-am facut ....sa imi iasa cat de cat rotunde...:D..nu stiu cred ca in reteta mai trebuia ceva.....ca era aluatul cam moale....dar nu conteaza au fost bune.

 

INGREDIENTE

  • 160 g margarina
  • 200 g faina
  • 80 g amidon alimentar
  • 2 oua
  • 80 g zahar pudra
  • coaja de la 2 portocale
  • 2 lg de zeama de portocala
  • zahar pentru suprafata biscuitilor
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu portocala:

1.Puneti intr-un bol faina,amidonul alimentar,zaharul pudra,coaja de lamaie si margarina,si mestecati bine.(le puteti pune si intr-un robot).


2.Adaugati cele doua oua si zeama de portocal si continuati sa mestecati.Compozitia va fi putin moale.


3.Eu am mai adaugat 50g faina ca era cam moale.Bagati la frigider timp de 3 ore jumate.


4.Dupa aceea incingeti cuptorul la 180° ungeti o tava cu margarina si incepeti sa faceti biscuitii.Presarati zahar pe deasupra si dati la cuptor pentru 10 minute.


Pofta buna.

 

TIPS-URI

1

Trebuie sa va iasa 40 de biscuiti...mie mi-au iesit mai putini ca i-am facut cam mari :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

11.07.2013, 23:17

loredanaaa 1

12.07.2013, 00:01

Alina26 1

12.07.2013, 12:12

va multumesc mult pentru aprecieri!!!si pentru ideii...data viitoare am sa incerc cu lingura sau cu posul....nu m-am gandit!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise