Ruxy, n-am studiat-o indeajuns de bine pe Martha dar, datorita notorietatii, recunosc, la un moment dat as fi incercat un preparat de la ea. Viata privata, ca de ce a facut inchisoare, sau alte aspecte carieristice, nu au nici o relevanta in bucatarie.
Pana la urma, si ea culege aceste retete de pe undeva.
Cu creatorii de gusturi, care gatesc la inspiratia de moment, nu m-am prea potrivit totdeauna ...
Draga mea Lia...uite ca am aflat de la tine despre viata ei privata si despre faptul ca a facut inchisoare...chiar habar nu aveam...si sincera sa fiu chiar nici nu ma intereseaza intimitatea si tot ce tine de viata privata a vedetelor sau persoanelor publice...crede-ma ca stau departe de asa ceva si tocmai de aceea am incetat de multa vreme sa mai cumpar reviste de can-can etc...prefer sa citesc carti...intamplator am citit un interviu al Martei in care desfiinteaza fara drept de apel bloggeri culinari pe care ii desconsidera in ultimul hal si aproape ca-i trimite la gunoi...cum crezi ca as mai putea sa-mi doresc sa ii mai probez vreodata o reteta? Si daca ai sa o observi are un stil si-o ingamfare rar intalnite..." Daca faceti ca mine, o sa va iasa"...astfel de persoane pe mine ma fac sa stau departe....in rest nu am nimic cu nimeni si nu judec viata nimanui....insa cred cu tarie ca pe lumea asta mare, fiecare are un loc sub soare
“Who are these bloggers? They’re not trained editors and writers at Vogue magazine. I mean, there are bloggers writing recipes that aren’t tested, that aren’t necessarily very good or are copies of everything that really good editors have created and done. Bloggers create kind of a popularity. But they are not the experts and we have to understand that.”
si asta e doar o particica din parerea ei de profesionista...care pe mine ma lasa rece....
in rest sa stii ca urmaresc cu placere expertii profesionisti, dar care inainte de toate nu uita sa fie oameni si de la care invat cu mare interes si pe care ii respect fara doar si poate
Ruxy, nu stiu mai mult decat o biografie pe scurt si ca a avut o ascensiune fulminanta asa cum numai la americani se poate.
Acu', daca mi-ai aratat, parca n-as mai gati de la ea ... noroc ca biscuitii sunt buni, o reteta clasica, aproape identici cu cei preparati de Laurici.
Bine ca e ea experta! [sic!] ... ce sa mai zic !?
..................................
Laurenta, ce m-ai speriat cu avatarul ala, ca nu stiam cine ma vizita