Biscuiti cu unt

de Lia_ in Prajituri, 29 Noi 2013 | 14524 vizualizari

COMENTARII (39)

MonaMimi 1

29.11.2013, 23:57

Lia_ 1

30.11.2013, 05:31

Multumesc!

Ruxy, n-am studiat-o indeajuns de bine pe Martha dar, datorita notorietatii, recunosc, la un moment dat as fi incercat un preparat de la ea. Viata privata, ca de ce a facut inchisoare, sau alte aspecte carieristice, nu au nici o relevanta in bucatarie.
Pana la urma, si ea culege aceste retete de pe undeva.

Cu creatorii de gusturi, care gatesc la inspiratia de moment, nu m-am prea potrivit totdeauna ...

georgya28 1

30.11.2013, 09:19

o pot faci si simpla ,fara nuci sau alte fructe uscate ?? de mult caut o reteta de biscuiti sa aiba gus bun ,asemanator celor danezi

madi_marin 1

30.11.2013, 09:42

ce frumoasi sunt! am pus la favorite reteta!

Anett 1

30.11.2013, 09:47

Lau 1

30.11.2013, 11:04

la favo

cristeena20 1

30.11.2013, 13:03

excelenti!!!si eu am salvat reteta

RuxyRux 1

30.11.2013, 13:45

Draga mea Lia...uite ca am aflat de la tine despre viata ei privata si despre faptul ca a facut inchisoare...chiar habar nu aveam...si sincera sa fiu chiar nici nu ma intereseaza intimitatea si tot ce tine de viata privata a vedetelor sau persoanelor publice...crede-ma ca stau departe de asa ceva si tocmai de aceea am incetat de multa vreme sa mai cumpar reviste de can-can etc...prefer sa citesc carti...intamplator am citit un interviu al Martei in care desfiinteaza fara drept de apel bloggeri culinari pe care ii desconsidera in ultimul hal si aproape ca-i trimite la gunoi...cum crezi ca as mai putea sa-mi doresc sa ii mai probez vreodata o reteta? Si daca ai sa o observi are un stil si-o ingamfare rar intalnite..." Daca faceti ca mine, o sa va iasa"...astfel de persoane pe mine ma fac sa stau departe....in rest nu am nimic cu nimeni si nu judec viata nimanui....insa cred cu tarie ca pe lumea asta mare, fiecare are un loc sub soare


uite ai aici si subiectul...

http://lostinsuburbia.com/2013/10/18/martha-stewart-and-the-case-of-the-not-so-expert-food-blogger/

http://www.latimes.com/food/dailydish/la-dd-martha-stewart-food-bloggers-20131017,0,4211575.story#axzz2m7zsnonO


uite ce frumos scrie despre bloggeri :


“Who are these bloggers? They’re not trained editors and writers at Vogue magazine. I mean, there are bloggers writing recipes that aren’t tested, that aren’t necessarily very good or are copies of everything that really good editors have created and done. Bloggers create kind of a popularity. But they are not the experts and we have to understand that.”


si asta e doar o particica din parerea ei de profesionista...care pe mine ma lasa rece....

in rest sa stii ca urmaresc cu placere expertii profesionisti, dar care inainte de toate nu uita sa fie oameni si de la care invat cu mare interes si pe care ii respect fara doar si poate


Zi frumoasa Lia

Lavinia 1

30.11.2013, 14:49

Minunati!

simona72 1

30.11.2013, 20:02

Bravo Lia!! Sunt grozavi!!

Bucatardinpasiune 1

01.12.2013, 10:38

Ce-as rontai cativa!!

bianca92 1

01.12.2013, 14:29

ce bine arata cred ca au un gust minunat

Lia_ 1

01.12.2013, 16:16

Ruxy, nu stiu mai mult decat o biografie pe scurt si ca a avut o ascensiune fulminanta asa cum numai la americani se poate.

Acu', daca mi-ai aratat, parca n-as mai gati de la ea ... noroc ca biscuitii sunt buni, o reteta clasica, aproape identici cu cei preparati de Laurici.

Bine ca e ea experta! [sic!] ... ce sa mai zic !?
..................................
Laurenta, ce m-ai speriat cu avatarul ala, ca nu stiam cine ma vizita

Rahela Velicu 1

20.12.2018, 08:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu migdale