Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre

de merisor in Dulciuri, 30 Ian 2014 | 2393 vizualizari

 

Pentru ca ieri am primit, de la cineva drag sufletului meu, un aparat de facut goffre, azi nu am ezitat si l-am pus in functiune.
Am ales sa fac o reteta de biscuiti si nu una de goffre, pentru ca am mancat de curand la cineva si tare mult mi-au placut.
Ies niste biscuiti sfaramiciosi si foarte aromati.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt(65 % grasime)
  • 100 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 ou
  • 100 gr zahar
  • 1 varf lingurita sare
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 700 gr faina
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre:

Amestecam oul cu zaharul, sarea, scortisoara, zaharul vanilat si esenta, apoi adaugam uleiul si untul moale, tinut la temperatura camerei.


Adaugam si laptele rece, apoi incorporam faina amestecata cu praful de copt.


Framantam un aluat tare pe care il lasam la odihnit 30 de minute, apoi il impartim in 6 parti pe care le intindem in forma rotunda dupa dimensiunea aparatului si le coacem cate 5-6 minute pe fiecare.


Sunt foarte buni atat calzi cat si reci!


Baietii mei i-au mancat calzi, unsi cu putina miere.


 

TIPS-URI

1

Se pot orna cu zahar pudra sau se pot lipi intre ei cu diverse creme, dulceata sau ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu vanilie si scortisoara, la aparatul de goffre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (68)

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 23:09

merisor 1

01.02.2014, 17:19

Bya Ralu 1

04.02.2014, 03:35

super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert salam de biscuiti