Biscuiti de ciocolata

de Giana in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 4772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g margarina
  • 175 g zahar pudra
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 4 linguri lapte rece
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 1 varf de cutit sare
  • scortisoara
Portii: 48
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de ciocolata:

Se freaca margarina cu zaharul. Cand compozitia devine spumoasa, se adauga oul, sarea, bicarbonatul dizolvat in cateva picaturi de otet, scortisoara, laptele si ciocolata topita intai pe aburi. Faina se adauga la sfarsit. Se framanta o coca si se da la rece pana cand se intareste.

Se intinde o foaie subtire de 7 mm, pe planseta presarata cu faina si se taie cu diverse forme. Resturile de aluat se aduna, se framanta si se intinde din nou o foaie, se taie cu forme. Se aseaza biscuitii pe o tava presarata cu faina, sau pe hartie de copt, si se coc la foc potrivit (180 `C) 10-15 minute. Se dau calzi prin zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Giana 1

27.11.2014, 09:02

Claudia, formele le am de la mama, nu stiu de unde le-a cumparat, le avea de multi ani.

Rocsi 1

27.11.2014, 14:57

Deliciosi si frumosi

mirela0911 1

28.11.2014, 15:30

Ce frumusei!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Turta dulce de post