Biscuiti de Craciun cu cascaval si susan

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2016 | 2798 vizualizari

 

Am inceput sa testez biscuiti pentru perioada sarbatorilor. De aceasta data am pregatit biscuiti cu aluat fraged, rapid, fara dospire, cu lapte rece, cascaval si susan prajit. Pot fi serviti si de Craciun sau Revelion cand ne saturam de mancaruri grele sau multe dulciuri.

 

INGREDIENTE

  • 150 g Rama Maestro 70% grasime
  • 1 lingurita zahar
  • 2 lingurite (rase) sare
  • 1 ceasca lapte rece
  • 2 oua
  • faina cat cuprinde (aprox 400g)
  • 1 praf de copt
  • susan prajit
  • cascaval
Portii: 100
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Craciun cu cascaval si susan:


Intr-un vas se amesteca untul sau margarina cu zaharul, sarea, laptele rece. Se bat cele doua oua, se opreste doar putin intr-o ceasca pentru uns, restul se adauga la aluat. Se adauga praful de copt si, treptat, faina, amestecand si framantand bine, pana obtinem un aluat pufos si bun de intins.


Nu l-am mai lasat la dospit, de aceasta data l-am folosit imediat.


Aluatul se intinde pe masa de lucru (presarata cu faina) in foaie nici prea groasa, nici prea subtire si se taie cu formele de patiserie sau un pahar. Le puteti da orice forma preferati.


Se asaza biscuitii in tava, pe foaie de copt, se unesc doi cate doi cu o bucatica de cascaval in mijloc, se ung cu ou batut si apoi se presara peste ei susan prajit.


Se dau la cuptor, la foc potrivit, aprox 10 minute fiecare tava, pana se rumenesc. Eu am obtinut 2 tavi si aprox 100 de biscuiti, tinand cont ca i-am lipit doi cate doi.


Pastrare: Se depoziteaza in cutii metalice pentru prajituri.


Pofta Buna!


Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2016/11/biscuiti-de-craciun-cu-cascaval-si-susan.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Craciun cu cascaval si susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Ancutsa 1

16.11.2016, 13:41

Multumesc frumos!

Gherca Daniela 1

19.11.2016, 09:47

Ancutsa 1

19.11.2016, 10:41

Daniela,

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

RETETA RECOMANDATA
Baghete cu cascaval