Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale

de Ligia Bxl in Dulciuri, 14 Dec 2013 | 4108 vizualizari

 

Ador biscuitii cu scortisoara de sarbatori :)

 

INGREDIENTE

Pentru biscuiti:

  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 50 gr pudra de migdale
  • 2-3 lingurite de scortisoara(eu am pus 2)

Pentru decorare:glazura

  • 150 gr zahar pudra
  • 1 lingura esenta de rom
  • 1 lingura de apa
  • bombonele ptr decorat
  • tuburi cu ciocolata
  • colorant alimentar(verde,rosu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale:

Biscuitii:


Se topeste untul,apoi se amesteca intr-un bol zaharul,untul,scortisoara,oul.


Se incorporeaza faina si pudra de migdale.


Se amesteca toate,se formeaza o bila si se lasa deoparte la temperatura ambianta 30 minute.


Se incalzeste cuptorul la 180°C.


Se intinde o foaie(dupa preferinte mai subtire sau mai groasa).


Se decupeaza cu formele dorite de biscuiti si se pun in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.


Se coc pana se rumenesc putin.


Glazura:


Se amesteca zaharul pudra cu romul si apa.


Dupa ce sau racit biscuitii se orneaza dupa preferinte,eu am colorat glazura alba cu putin verde si cu rosu ptr decoararea bradutilor si alte accesorii,iar ochii si nastureii omului de zapada i-am decorat cu ciocolata neagra din tuburi de decorat.Cu ciocolata alba din tuburi am decorat stelutele.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

madi_marin 1

14.12.2013, 21:21

foarte frumusei!

diaconta 1

14.12.2013, 23:10

Superbi

Ligia Bxl 1

23.12.2014, 10:53

multumesc fete dragi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca