Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale

de Ligia Bxl in Dulciuri, 14 Dec 2013 | 4592 vizualizari

 

Ador biscuitii cu scortisoara de sarbatori :)

 

INGREDIENTE

Pentru biscuiti:

  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • 125 gr unt
  • 125 gr zahar
  • 50 gr pudra de migdale
  • 2-3 lingurite de scortisoara(eu am pus 2)

Pentru decorare:glazura

  • 150 gr zahar pudra
  • 1 lingura esenta de rom
  • 1 lingura de apa
  • bombonele ptr decorat
  • tuburi cu ciocolata
  • colorant alimentar(verde,rosu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale:

Biscuitii:


Se topeste untul,apoi se amesteca intr-un bol zaharul,untul,scortisoara,oul.


Se incorporeaza faina si pudra de migdale.


Se amesteca toate,se formeaza o bila si se lasa deoparte la temperatura ambianta 30 minute.


Se incalzeste cuptorul la 180°C.


Se intinde o foaie(dupa preferinte mai subtire sau mai groasa).


Se decupeaza cu formele dorite de biscuiti si se pun in tava unsa si tapetata cu hartie de copt.


Se coc pana se rumenesc putin.


Glazura:


Se amesteca zaharul pudra cu romul si apa.


Dupa ce sau racit biscuitii se orneaza dupa preferinte,eu am colorat glazura alba cu putin verde si cu rosu ptr decoararea bradutilor si alte accesorii,iar ochii si nastureii omului de zapada i-am decorat cu ciocolata neagra din tuburi de decorat.Cu ciocolata alba din tuburi am decorat stelutele.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de Craciun cu scortisoara si pudra de migdale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

madi_marin 1

14.12.2013, 21:21

foarte frumusei!

diaconta 1

14.12.2013, 23:10

Superbi

Ligia Bxl 1

23.12.2014, 10:53

multumesc fete dragi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos