Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji

de vio_dreams in Dulciuri, 12 Feb 2013 | 3019 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar faina integrala
  • 2 pahare tarate de ovaz
  • 1 pahar zahar brun
  • 1 pahar unt topit
  • 4 linguri zeama lamaie
  • 1 lingura coaja lamaie
  • 20 gr fructe goji
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf sare
  • 1 ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji:

Amestecam faina intregrala, taratele de ovaz, zaharul brun, praful de copt si sarea. Adaugam peste ele untul topit oul si coaja de lamaie si amestecam.


Fructele goji le stropim cu zeama de lamaie si le lasam 1 minut apoi le adaugam la compozitie.


Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.Daca nu este suficient de maleabil aluatul puteti adauga putina faina.


Presaram cu faina blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa. Decupam cu ajutorul unei forme rotunde.


Punem biscuitii in tava tapetata cu hartie de copt.


Ii dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.


Deliciosi si sanatosi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi cu tarate de ovaz si goji" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Rocsi 1

12.02.2013, 22:39

jolygina 1

12.02.2013, 23:38

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:41

imi place combinatia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nori pufosi