Biscuiti din cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2009 | 7053 vizualizari

COMENTARII (20)

rivka 1

10.12.2009, 19:33

is buni si reci? daca da fac cateva tavi de rontait in serile de sarbatori...

luminita20_2006 1

10.12.2009, 21:17

tare intresanta reteta

Michelle 1

11.12.2009, 08:01

da e buni si reci..

ala_oancea 1

11.12.2009, 09:10

Foarte fain arata ! Trebuie sa-i incerc si eu neaparat

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:04

rivka 1

23.12.2009, 18:04

acum le am in cuptor, am facut fara morcovi din 1 kil de cartofi si mi-au mancat multa faina deci mi-au iesit multeeeeeeeeeeee , deja coc a 5-a tava hahaha, restul le-am pus in forme de briose mari (15 ca nu mai am rabdare sa stau la copt) ...

rivka 1

23.12.2009, 21:01

ies foarte bune
le recomand tuturor sunt bune reci de rontait, trebuie sa ma abtin sa nu le mananc toate odata .

Michelle 1

25.12.2009, 19:22

ma bucur mult rivka ca ti-au placut!

mioritica 1

30.12.2009, 16:54

si uleiul este pentru uns tava sau se baga in coca?

mioritica 1

30.12.2009, 18:22

acum le fac creca o sa iasa delicioase

mioritica 1

30.12.2009, 18:29

ce buni sunt

mioritica 1

30.12.2009, 18:48

sunt minunati

Michelle 1

01.01.2010, 21:07

uleiul ptr pus in coca

Michelle 1

01.01.2010, 21:08

ma bucur mult ca iti plac biscuiti!

mihaelar63 1

05.01.2010, 15:04

pe sambata cand vine ,, puiutu'' de la facultate fac si eu , cred ca ar merge cu chimen sau susan pe deasupra , ori in compozitie , ce ziceti ?

rivka 1

05.01.2010, 15:32

pe deasupra da merge !
is idee buna sa i le faci le poate lua si cu el daca i le pui intr-o cutie , eu le-am tinut 1 sapt jumate in dulap pana s-au mancat toate fara probleme

ionix 1

05.01.2010, 21:51

i-am facut si eu de sarbatori... sunt buni... m-am apucat si eu ca Rivka de am pus prea multi cartofi si am copt de m-a luat batzul

Michelle 1

08.01.2010, 10:25

ma bucur enorm ca v-au placut biscuiti

ANCA 1

08.01.2010, 10:46

f interesanta reteta!!

ana 1

26.01.2010, 09:05

Foare faini sunt , da toata ziua as rontai .
Dupa ce i-am scos i-am uns cu putin ulei su usturoi fimea si-a facut siva pe noptiera

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu dovlecei, carnat si branza