Biscuiti din cartofi

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2009 | 4055 vizualizari

 

INGREDIENTE

jumate kg cartofi,1 ardei rosu sau pasta de ardei,o ceapa,un morcov,apa,sare,usturoi,faina,drojdie 45 gr,2 oua,leustean,ulei. cascaval sau telemea.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti din cartofi:

cartofi,morcovul,ardeiul ,ceapa se pun la fiert in apa.cand sunt fierte se scurg de apa,se mixeaza si apoi se adauga oul,drojdia,usturoiul,leustean tocat marunt ,sare dupa gust si faina cat sa devina un aluat elastic nelipicios.lasam 15 min la odihna


apoi intindem foaie ,taiem dupa plac si punem la cuptor dupa ce razuim un pic de cascaval sau telemea.


Noi i-am servit cu ketchup..au fost buni.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti din cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Michelle 1

08.01.2010, 10:25

ma bucur enorm ca v-au placut biscuiti

ANCA 1

08.01.2010, 10:46

f interesanta reteta!!

ana 1

26.01.2010, 09:05

Foare faini sunt , da toata ziua as rontai .
Dupa ce i-am scos i-am uns cu putin ulei su usturoi fimea si-a facut siva pe noptiera

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Salata de “icre false”