Biscuiti englezesti

de simo_brkic in Dulciuri, 4 Dec 2012 | 6863 vizualizari

 

Ce va spun...Biscuitii?Mie nu mi au placut niciodata! Poate din cauza ca de fiecare data (rar insa) cand ii faceam sau mancam la altcineva trebuia imediat sa beau o cana de apa sau ceai ceva,ca sa "alunece" =)))) da,sa alunece! chiar imi ramaneau in gat! Si am avut o singura incercare de a face ,imi iesisera foarte frumosi ,si destul de buni,dar tot seci..acum am dat lovitura!Vroiam sa i imbrac in ciocolata,dar au iesit atat de fragezi mm ca ii prefer asa!Trebuia sa fac proba asta inainte de Craciun :P ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 esenta migdale ( sau vanilie ce doriti)
  • 2 lingurite praf de copt
  • 170 zahar de trestie sau zahar alb praf
  • 420 faina
  • 225 unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti englezesti:

Mai intai amestecam  untul cu zaharul,framantam si amestecam bine apoi adaugam oul, faina si praful de copt, esenta.Compozitia e buna cand nu se lipeste de degete, dar e moale .Intindem foi medii,nu foarte subtiri,si decupam formele dorite.

Bagam la cuptor la 170 grade sus si jos, daca e ventilat sau cca 200 grade pentru 5-7 minute, pana cand nu au aspectul fin deasupra si prind putina culoare ,nu sa devina maro.

Pofta buna!! :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti englezesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

simo_brkic 1

06.12.2012, 01:54

hehe ^ ^ multumesc pentru aprecieri, cu siguranta asa e ,caminele calesc

adry88 1

06.12.2012, 09:41

place

Mihaela11_jo 1

15.12.2012, 22:20

La Multi Ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri umplute cu cocos si cacao