Biscuiti fragezi

de gaby_duceag in Dulciuri, 26 Oct 2010 | 15193 vizualizari

COMENTARII (49)

kamy 1

26.10.2010, 13:52

eu am tot ce trebuie(mi-au ramas de la mama,bineanteles)si sigur o sa facda..la noi le zice...spritati..si erau fara cioco...si nici zaharul nu era obligatoriu...si ii facea cu praf de coptstins cu zeama de lamaie

La Ancuta 1

26.10.2010, 13:53

si reteta mea e tot cu praf de copt. Nu difera foarte mult: are 3 galbenuse si nu are untura.

La Ancuta 1

26.10.2010, 13:54

eu sunt si mai "dotata": masina mea de tocat e de la bunica.

gaby_duceag 1

26.10.2010, 13:54

noi, nu le ziceam in niciun fel, erau simplu: biscuiti. praful de copt il fiecare foloseste cum crede, eu il pun in faina , nu il sting niciodata, nici la blaturi.si..fara zahar??
cu ciocolata am facut doar o parte CA ASA AM VRUT EU)))

diaconta 1

26.10.2010, 13:57

Cand vii la pranz s-aduci vreo doi ti pup ....biscuiti,sa nu te gandesti la prostii

La Ancuta 1

26.10.2010, 13:59

Kamy cred ca se referea la zaharul pudra de deasupra.

kamy 1

26.10.2010, 14:16

normal ca fara zaharul de decor...si acum 30 de ani praful de copt se stingea cu cativa stropi de zeama de lamaie sau otet...scria si pe el.....gaby...aveai o nelamurire" parca imi amintesc ca mama ii facea cu drojdie, dar nu stiu sigur; sau la astia sau la cornetele cu frisca."si m-am bagat si eu ca proasta...nu te agita ca nu o sa se mai intample

gaby_duceag 1

26.10.2010, 14:22

??dar cine s-a agitat?. am raspuns doar referitor la comentariul tau; nu am facut decat sa discut pe marginea retetei.
mama nefiind in tzara nu am intrebat-o ce folosea dar mi-au iesit la fel cu ai ei, ce am zis rau?
acum cativa ani nici nu se folosea praf de copt ci bicarbonat, ala da, il sting intotdeauna.
ps. nu-i bai, fa ce vrei ca oricum niciodata nu voi putea multumi pe toata lumea.

maria_claudia 1

26.10.2010, 17:08

nadina73 1

26.10.2010, 17:34

tare buni biscuiti tai ,dar nu ai somn va sa zicasi te-ai apucat de cocaritvezi gaby vb cu boss sa aduca masina de carne in camara bucatarsilor si nu te mai chinuiesti prea departe eu am doua,daca vi dupa ea ti-o fac cadou

gaby_duceag 1

26.10.2010, 19:04

maria
nadina, pai..puteam s-o caut pe la mama, dar am vrut sa fac muschi)))

Teo 1

26.10.2010, 22:09

parca ma vad invartind la masina de tocat !chiar asa Gagi, accesibila reteta! faci biscuiti de se satura toti !

mena29 1

27.10.2010, 08:06

pai...sa-mi fac si eu ca suna bine reteta si biscuitii arata super

ionela2682 1

27.10.2010, 16:39

Biscuitii copilariei mele....ii facea mama trecuti prin masina de tocat la care adapta o forma ...ce timpuri...!

ionela2682 1

27.10.2010, 16:44

Mama Gabitule dar ai impins ceva la forma aia,zic pentru ca am si eu una dinaceea si ma chinui sa apas cu ea si la aluatul pentru eclere ,care este mai moale decat asta!

ela 1

27.10.2010, 19:15

hop si eu pe aici

danamatei 1

28.10.2010, 11:01

Pot pune numai unt?

gaby_duceag 1

28.10.2010, 11:10

dana, bineinteles, insa untura in aluaturile fragede e incomparabila. in reteta veche era doar untura, nu era unt. o sa mai incerc si altfel: 250 gr untura, 250 gr smantana, drojdie si faina cat cuprinde+ 2 oua.

Ina 1

28.10.2010, 19:03

Mah', n-am avut rabdare sa citesc tot, dar vin cu o lamurire : PRAFUL DE COPT NU SE STINGE CU NIMIC . In compozitie are sare de lamaie, care isi face treaba la contactul cu lichidul din aluat. Doar bicarbonatul de amoniu si de sodiu se sting cu otet, sare de lamaie, helas....

Ina 1

28.10.2010, 19:04

Gabytzo!!!!

gaby_duceag 1

28.10.2010, 19:07

ino

Bucataras Medi 1

28.10.2010, 21:17

stiuam ajuns foarte tarziu, nu tarziu..............................

Cris2711 1

12.03.2011, 10:27

alinutza1983 1

12.03.2011, 10:34

...buni! atat de putine ingrediente, dar atata daruire!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi reţetă