Biscuiti fragezi

de ella 87 in Dulciuri, 13 Mar 2016 | 2845 vizualizari

 

http://prafdesare.blogspot.ro/

 

INGREDIENTE

  • 150 g Unt,
  • 225 g faina,
  • 1oua,
  • jum plic praf copt,
  • extract vanilie,
  • 75 g zahar pudra sau sirop artar,
  • bombonele, fructe confiate,
  • coaja lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi:

Untul lasat la temp.camerei se amesteca cu zaharul sau siropul de artar, se adauga oul si extractul de vanilie si se amesteca pana se omogenizeaza.

Se cerne faina care se amesteca cu praful de copt si o turnam peste compozitie. Tocam marunt visine din compot, merisoare si radem putina coaja de lamaie ( puteti inlocui fructele cu ce va place).

Se formeaza bilute si se aseaza in tava cu hartie de copt, se preseaza cu o lingurita.

Bagam tava in cuptorul preincalzit la 200 * pentru cc 15min ( raman moi la suprafata dar cand se racesc isi schimba textura)

Daca aluatul este moale cum am patit si eu puneti-l pt 1h la frigider, untul se va intari si aluatul va deveni usor de modelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

laura_n 1

13.03.2016, 14:58

si mie imi plac, sunt foarte fragezi. Eu pun mai multa faina, ca se latesc mult la copt, nu isi pastreaza forma!

ella 87 1

16.03.2016, 11:49

am sa pun mai putin unt, au iesit cam unsurosi

- Andreea - 1

16.03.2016, 12:07

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi cu gem