Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz

de Ina in Dulciuri, 12 Oct 2014 | 5482 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

12.10.2014, 19:20

Sunt o bunatate!

Ina 1

12.10.2014, 19:23

Da, Bunica! Le-am facut destul de des, dar n-am apucat sa postez reteta pana azi

MotanLaOale 1

12.10.2014, 19:25

buni buni

deyutzky 1

12.10.2014, 19:32

cred ca sunt deliciosi

babi5 1

12.10.2014, 19:33

Rocsi 1

12.10.2014, 19:36

Sunt foarte buni genul asta de biscuiti!

reisnaor_2006 1

12.10.2014, 19:37

o bunatate

Ina 1

12.10.2014, 19:39

Va invit la degustare

MOKUSKA 1

12.10.2014, 19:52

Cookies la 8 dimineața sunt la cafea

Ina 1

12.10.2014, 19:54

Veverito

- Andreea - 1

12.10.2014, 20:00

RuxyRux 1

12.10.2014, 20:02

Arata supeeeeeerb...si precis sunt o nebuniee! Offfffffffffff....mi-e asa de dor de Laurici sper din toata inima ca e mai bine

Constelatialeu 1

12.10.2014, 20:03

Te-ai dat pe furaje,dupa ce ai taiat cocosii?

Mitinita 1

12.10.2014, 20:10

Cleme, o fi vegetariana dupa toti cocosii aia )

cristinutanicolita 1

12.10.2014, 20:11

Ce ar merge dim langa cafeluta

Bya Ralu 1

12.10.2014, 20:19

buni

Valclaudia 1

12.10.2014, 20:41

le trec si eu la favorite. Pre bine arata!

Adele 1

12.10.2014, 20:41

Hmmmm buni

Ina 1

12.10.2014, 20:44

Claudia, o sa te indragostesti de ei

Ina 1

12.10.2014, 20:45

Ruxy, tare mult m-am gandit si eu la ea, azi

Ina 1

12.10.2014, 20:45

Cleme ) Pai a ramas destul, de la 18 cocosi )

Merisor 1

12.10.2014, 20:46

Ce buuuuni! asta e pentru maine

Ina 1

12.10.2014, 20:46

Dragele mele

mirela0911 1

12.10.2014, 21:05

Ce buni sunt!

Consuela ArtemisIspas 1

07.02.2018, 18:20

Super deliciosi !! eu i-am făcut cu faina integrala, scorțișoară și ceva nuca pisata...belea de buni..așa că sigur o sa repet...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sables (Fursecuri frantuzesti cu unt)