Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz

de Ina in Dulciuri, 12 Oct 2014 | 2438 vizualizari

 

Acesti biscuiti i-am vazut prima data la scumpicioasa noastra , Laura , care i-a laudat asa de mult , incat m-a si convins sa-i incerc.
Sunt extrem de fragezi si de gustosi! :X
Multumesc, Laura ! :-* Gand bun catre tine! >:D

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 gr unt
  • 6 linguri zahar
  • 300 g fulgi ovaz
  • 100 g faina
  • 150 g stafide de Corint
  • 100 g fulgi de nuca de cocos
  • extract de vanilie
  • 1 lingura cu scortisoara
  • 1 plic cu praf copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz:

Topim untul usor, adaugam zaharul si mixam pana la omogenizare completa .


Adaugam ouale batute si amestecam . Presaram scortiosara, adaugam extractul de vanilie , dupa care adaugam fulgii de ovaz, nuca de cocos, stafidele si mixam usor. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam .


Pregatim o tava captusita cu hartie de copt , in care vom asaza biscuiti rotunzi formati cu mana umeda. Se pot face si sub forma de baton , in functie de preferinte.


Se coc in cuptor, la foc mic, cca. 15 minute.


Dupa ce s-au rumenit pe margini , se scot din cuptor si se lasa la racit.


Sunt extrem de fragezi si gustosi!

 

TIPS-URI

1

Se pot face diverse combinatii de umplutura: ciocolata, diverse seminte , fructe uscate, etc.

2

Din cantitatile prezentate ies 4 tavi cu biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mirela0911 1

12.10.2014, 21:05

Ce buni sunt!

Consuela ArtemisIspas 1

07.02.2018, 18:20

Super deliciosi !! eu i-am făcut cu faina integrala, scorțișoară și ceva nuca pisata...belea de buni..așa că sigur o sa repet...

Ina 1

07.02.2018, 19:01

Multumesc, Consuela! Ma bucur ca-ti plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema caramel si alune