Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz

de Ina in Dulciuri, 12 Oct 2014 | 2040 vizualizari

 

Acesti biscuiti i-am vazut prima data la scumpicioasa noastra , Laura , care i-a laudat asa de mult , incat m-a si convins sa-i incerc.
Sunt extrem de fragezi si de gustosi! :X
Multumesc, Laura ! :-* Gand bun catre tine! >:D

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 200 gr unt
  • 6 linguri zahar
  • 300 g fulgi ovaz
  • 100 g faina
  • 150 g stafide de Corint
  • 100 g fulgi de nuca de cocos
  • extract de vanilie
  • 1 lingura cu scortisoara
  • 1 plic cu praf copt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz:

Topim untul usor, adaugam zaharul si mixam pana la omogenizare completa .


Adaugam ouale batute si amestecam . Presaram scortiosara, adaugam extractul de vanilie , dupa care adaugam fulgii de ovaz, nuca de cocos, stafidele si mixam usor. La sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam .


Pregatim o tava captusita cu hartie de copt , in care vom asaza biscuiti rotunzi formati cu mana umeda. Se pot face si sub forma de baton , in functie de preferinte.


Se coc in cuptor, la foc mic, cca. 15 minute.


Dupa ce s-au rumenit pe margini , se scot din cuptor si se lasa la racit.


Sunt extrem de fragezi si gustosi!

 

TIPS-URI

1

Se pot face diverse combinatii de umplutura: ciocolata, diverse seminte , fructe uscate, etc.

2

Din cantitatile prezentate ies 4 tavi cu biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi, cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

merisor 1

12.10.2014, 20:46

Ce buuuuni! asta e pentru maine

Ina 1

12.10.2014, 20:46

Dragele mele

mirela0911 1

12.10.2014, 21:05

Ce buni sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Tort cu biscuiti, napolitane si mascarpone