Inghetata de menta cu picaturi de ciocolata

de lilik in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 2776 vizualizari

 

racoroasa si delicioasa..

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 150 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 150-200 ml sirop de menta(eu am folosit proaspat facut in casa)
  • 50 gr picaturi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de menta cu picaturi de ciocolata:

Batem galbenusurile cu zaharul pana devin cremoase apoi adaugam treptat laptele fierbinte si punem pe foc mic amestecand mereu pana se formeaza o perdea pe lingura.


Dam deoparte si mixam pana se raceste apoi adaugam frisca batuta,siropul si picaturile de ciocolata.


Amestecam si punem intr-o vascheta apoi dam la congelator.


Dupa 2 ore scoatem si amestecam apoi din 30 in 30 de minute ca sa devina cremoasa.


Servim cu topping de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti picaturi de ciocolata luati 50 de gr ciocolata amaruie si o maruntiti cu un cutit

2

daca folositi masina de inghetata nu este nevoie sa bateti frisca,o adaugati lichida apoi puneti in masina

3

daca folositi masina de inghetata adaugati ciocolata doar dupa ce scoateti inghetata

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de menta cu picaturi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

burdulea56 1

09.05.2011, 20:58

2 portii, va rog!!!!!!!!!

lilik 1

10.05.2011, 00:07

Mirela facem alta nu-i problema

lilik 1

10.05.2011, 00:08

eduard
D-na Elena si mai multe

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si fulgi de porumb