Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
racoroasa si delicioasa..
Batem galbenusurile cu zaharul pana devin cremoase apoi adaugam treptat laptele fierbinte si punem pe foc mic amestecand mereu pana se formeaza o perdea pe lingura.
Dam deoparte si mixam pana se raceste apoi adaugam frisca batuta,siropul si picaturile de ciocolata.
Amestecam si punem intr-o vascheta apoi dam la congelator.
Dupa 2 ore scoatem si amestecam apoi din 30 in 30 de minute ca sa devina cremoasa.
Servim cu topping de ciocolata.
1
daca nu aveti picaturi de ciocolata luati 50 de gr ciocolata amaruie si o maruntiti cu un cutit
2
daca folositi masina de inghetata nu este nevoie sa bateti frisca,o adaugati lichida apoi puneti in masina
3
daca folositi masina de inghetata adaugati ciocolata doar dupa ce scoateti inghetata
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult