Inghetata de menta cu picaturi de ciocolata

de lilik in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 2581 vizualizari

 

racoroasa si delicioasa..

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 150 ml lapte
  • 100 gr zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 150-200 ml sirop de menta(eu am folosit proaspat facut in casa)
  • 50 gr picaturi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de menta cu picaturi de ciocolata:

Batem galbenusurile cu zaharul pana devin cremoase apoi adaugam treptat laptele fierbinte si punem pe foc mic amestecand mereu pana se formeaza o perdea pe lingura.


Dam deoparte si mixam pana se raceste apoi adaugam frisca batuta,siropul si picaturile de ciocolata.


Amestecam si punem intr-o vascheta apoi dam la congelator.


Dupa 2 ore scoatem si amestecam apoi din 30 in 30 de minute ca sa devina cremoasa.


Servim cu topping de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti picaturi de ciocolata luati 50 de gr ciocolata amaruie si o maruntiti cu un cutit

2

daca folositi masina de inghetata nu este nevoie sa bateti frisca,o adaugati lichida apoi puneti in masina

3

daca folositi masina de inghetata adaugati ciocolata doar dupa ce scoateti inghetata

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de menta cu picaturi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (47)

burdulea56 1

09.05.2011, 20:58

2 portii, va rog!!!!!!!!!

lilik 1

10.05.2011, 00:07

Mirela facem alta nu-i problema

lilik 1

10.05.2011, 00:08

eduard
D-na Elena si mai multe

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata