Biscuiti fragezi (de post) -2-

de Geanina87 in Dulciuri, 16 Feb 2014 | 12437 vizualizari

 

Reteta ii apartine Timeei pe care o imbratisez cu drag >:D< . Sunt niste biscuiti deliciosi si numai buni la cafea, lapte sau ceai. Singurul regret e ca nu am facut cantitate dubla. Sa ii faceti si voi! >:D

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina (la temperatura camerei)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt stins cu otet
  • 1 praf de sare
  • faina cat cuprinde(400-450 g)
  • gem de care aveti( eu am folosit de gutui)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi (de post) -2-:

Se mixeaza margarina cu zaharul vanilat si zaharul.Se adauga apoi sarea,praful de copt stins,esenta si putina faina.Lasam mixerul deoparte si incepem sa framantam cu mainile adaugand faina pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.Infasuram in folie alimentara si il dam la frigider pentru o ora si jumatate.Taiem apoi o jumatate din aluat si intindem o foaie subtire pe blatul de lucru. Decupam cu formele preferate. Pe unele dintre ele le-am gaurit in mijloc cu o forma mai mica,apoi le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptorul preincalzit 170° pentru 10-15 minute sau pana se rumenesc putin.


Se lasa la racit.Unii biscuiti se ung cu gem, iar deasupra se lipesc biscuitii gauriti.Am scris "unii", pentru ca eu am vrut sa am si biscuiti simpli.Voi puteti sa ii faceti pe toti umpluti.Se pudreaza cu zahar.

 

TIPS-URI

1

Se pot aroma cu orice fel de esenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi (de post) -2-" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Geanina87 1

16.02.2014, 15:59

Luana

Ubulika 1

17.02.2014, 09:40

Geanina87 1

17.02.2014, 18:45

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cozonacul bunicii
  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nuci