Biscuiti fragezi (de post) -2-

de Geanina87 in Dulciuri, 16 Feb 2014 | 26732 vizualizari

 

Reteta ii apartine Timeei pe care o imbratisez cu drag >:D< . Sunt niste biscuiti deliciosi si numai buni la cafea, lapte sau ceai. Singurul regret e ca nu am facut cantitate dubla. Sa ii faceti si voi! >:D

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina (la temperatura camerei)
  • 1 plic zahar vanilat
  • 5 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt stins cu otet
  • 1 praf de sare
  • faina cat cuprinde(400-450 g)
  • gem de care aveti( eu am folosit de gutui)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fragezi (de post) -2-:

Se mixeaza margarina cu zaharul vanilat si zaharul.Se adauga apoi sarea,praful de copt stins,esenta si putina faina.Lasam mixerul deoparte si incepem sa framantam cu mainile adaugand faina pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini.Infasuram in folie alimentara si il dam la frigider pentru o ora si jumatate.Taiem apoi o jumatate din aluat si intindem o foaie subtire pe blatul de lucru. Decupam cu formele preferate. Pe unele dintre ele le-am gaurit in mijloc cu o forma mai mica,apoi le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-am dat la cuptorul preincalzit 170° pentru 10-15 minute sau pana se rumenesc putin.

Se lasa la racit.Unii biscuiti se ung cu gem, iar deasupra se lipesc biscuitii gauriti.Am scris "unii", pentru ca eu am vrut sa am si biscuiti simpli.Voi puteti sa ii faceti pe toti umpluti.Se pudreaza cu zahar.

TIPS-URI

1

Se pot aroma cu orice fel de esenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi (de post) -2-" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ciocolata