Biscuiti spiralati

de nadina73 in Dulciuri, 25 Mai 2010 | 5830 vizualizari

 

piticul meu dragos e cu biscuitit

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 500 faina
  • 350 g unt
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte fierbinte
  • 1 lingura cacao neagra
  • 3 vanilii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Se amesteca bine untul cu laptele fierbinte,apoi se pun ouale amestecate cu zaharul pudra si faina

Se framanta bine un aluat ,totul depinde de oua daca oul e mare s-ar putea sa intre 550 g faina.

Se imparte coca in 2 parti

Intr-una se pune vaniliile si se framanata bine pana se incorporeaza vaniliile

in cea de a doua se pune cacao si se framanta bine pana se incorporeza bine cacaoa

Se intinde o foaie alba si apoi cea maro si se suprapun,dupa care se ruleaza se pune in folie de aluminiu  sau folie de plastic si se pune la congelator 30 minute(pt a se putea taia mai bine)

Initial trebuie sa iasa 2 rulade ,eu in schimb le.am facut mai mici si au iesit 3, doua mai mici si una mai mare,dar incercati cu 2 va ies mai bine.

Dupa ce scoatem aluatul de la congelator se taie feliute de 1 cm si se coc in tava unsa cu ulei, am pus eu,la 180 grade aproximativ 15 minute

mie mi-au iesit 2 tavi de cuptor mari ,tava de la aragaz(electric)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu alune de padure ( fara foc)