Blat de tort clasic

de MotanLaOale in Scoala de gatit Bucataras, 18 Ian 2020 | 544 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
  • CANA DE 250ml
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort clasic:

Ouale se separa in albusuri si galbenusuri.


Se bat albusurile cu un praf de sare.


Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o crema lucioasa.


Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.


Se adauga faina si se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare.


Se toarna intr-o forma (diametru 26 cm) unsa cu unt si se coace in cuptor 25-30 minute.


Se incearca cu scobitoarea.


Cand este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.


Se taie in trei doar a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort clasic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

19.01.2020, 12:03

mihaelar63 1

20.01.2020, 04:55

Rocsi 1

20.01.2020, 18:53

Ti-a iesit perfect!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Pralina-Ciocolata
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Valentine’s Day