Blooded Pineapple

de adnia in Cocktail, 4 Mai 2013 | 2139 vizualizari

 

Iata si reteta pt. care v-am rugat sa-mi acordati un vot...daca voi castiga, va voi mai prezenta si alte retete delicioase, iar daca nu...tot gasesc eu o modalitate sa fac sucuri sanatoase:)

 

INGREDIENTE

  • -1 ananas bine copt
  • -3 portocale medii
  • -1/2 sfecla rosie medie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blooded Pineapple:

Se stoarce sucul de portocale si se lasa putin deoparte. Se curata ananasul de coaja si se taie cuburi, la fel procedam si cu sfecla rosie, dar o punem intr-un bol separat. Se introduc in storcatorul deja pregatit pe masa cuburile de ananas si se storc bine de zeama (cel pe care l-am avut eu n-a stors foarte bine pulpa, asa ca am fost nevoita sa strecor apoi si pulpa obtinuta si ulterior s-o adaug sucului din vas). Dupa ce am terminat cu ananasul, se trece la stoarcerea cuburilor de sfecla rosie. La final am amestecat intr-o carafa sucul de ananas cu sucul de portocale si cu cel de sfecla rosie, am turnat in pahare si am servit.


Sa va mai spun ce parfum s-a raspandit? Sau ce gust minunat are sucul? Darius, fiul meu, mi-a spus ca acesta a devenit sucul lui preferat. Incercati-l si voi..poate va deveni la fel si pt. voi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Blooded Pineapple" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

05.05.2013, 10:44

bun bun

mirela0911 1

05.05.2013, 13:53

bun si racoritor!

adnia 1

05.05.2013, 16:19

Ruxy, iti multumesc muuult de tot! o sa ma uit pe forumul indicat de tine, doar sa negociez cu netul sa fie rabdator!
Corina, o sa incerc si eu reteta ta...sigur e delicioasa, numai uitandu-ma la ingrediente imi dau seama ce dliciu trebuie sa fie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fresh de banane si kiwi