Bol de ciocolata

de janet in Dulciuri, 31 Mai 2010 | 3717 vizualizari

COMENTARII (18)

Miha 1

31.05.2010, 13:38

Nu este greu de facut dar mie nu mi-a iesit niciodata. Adica mi-a iesit...o chestie ce seamana cu un bol de ciocolata.

ela 1

31.05.2010, 13:46

ce frumossss

ana 1

31.05.2010, 14:04

Foarte frumos ,in principiu nu e greu ,practic o sa vedem .
felicitari!

gaby_duceag 1

31.05.2010, 14:07

faaain, foarte fain!

Bucataras Medi 1

31.05.2010, 14:09

foarte frumos...................

silvi0ara 1

31.05.2010, 14:10

Rocsi 1

31.05.2010, 14:14

tare dragut

susu 1

31.05.2010, 17:30

super. 5 furculite si am salvat. cand oi incerca nu stiu....

madi_marin 1

31.05.2010, 18:03

am mai vazut niste cosulete de ciocolata alba si neagra intr+o revista ,,Practic in bucatarie,, parca, si nu mi s+a parut chiar o inginerie, dar eu nu am incercat....inca.... tie ti+a iesit foarte frumos.... 5 furculite pentru reusita....

jolygina 1

31.05.2010, 18:31

ce idee minunata ,e bine de stiut

Adinacarla 1

31.05.2010, 18:55

felicitari...tare fain ti-a iesit...

janet 1

31.05.2010, 19:45

Multumesc ,fetelor,pentru felicitari,pentru furculite......sinteti dragute ,ca totdeauna!
Intradevar a fost si intr-o revista,dar eu m-am inspirat de pe blogul Laurei Sava!

Bunica 1

31.05.2010, 23:16

Pana ajung sa dau cadoul mananc cosuletul E foarte interesant !

gaby_duceag 1

31.05.2010, 23:27

hai ma' bunica ma')))il mananci?pai asa..eu mananc ciocolata inainte de a o topi)

Ubulika 1

02.06.2010, 17:39

super tare !!!! nu cred ca mi`ar iesi mie )5 furcu!

nadina73 1

11.07.2010, 18:31

super esti fantastica janet

jolygina 1

07.02.2012, 17:56

Gabriela T 1

29.04.2013, 19:19

Interesant!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
La Tour Eiffel Cake