Bol de ciocolata

de janet in Dulciuri, 31 Mai 2010 | 1913 vizualizari

 

Este perfect pentru un cadou.......dulce!

 

INGREDIENTE

  • -ciocolata alba si neagra de menaj,
  • -un bol mai micut,
  • -folie de aluminiu.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bol de ciocolata:

Intoarcem bolul cu gura in jos si il imbracam cu folie de aluminiu.Sa fie cit mai neted intinsa.


Intai topim ciocolata neagra sau invers, cum o fi. O punem intr-o punguta, adunam ciocolata toata intr-un colt al pungii, gaurim punguta si incepem sa facem bolul.


Eu am inceput cu fundul bolului si apoi cu diferite linii am imbracat si peretii. Am lasat la intarit si la fel am procedat si cu cealalta ciocolata, incercind sa nu suprapun culorile.


Lasam la intarit,apoi, cu grija, desfacem folia si scoatem bolul. Nu este greu si efortul este rasplatit. O sa aveti un minunat bol de ciocolata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bol de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

11.07.2010, 18:31

super esti fantastica janet

jolygina 1

07.02.2012, 17:56

Gabriela T 1

29.04.2013, 19:19

Interesant!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolată şi nuci