Bol de ciocolata

de janet in Dulciuri, 31 Mai 2010 | 2007 vizualizari

 

Este perfect pentru un cadou.......dulce!

 

INGREDIENTE

  • -ciocolata alba si neagra de menaj,
  • -un bol mai micut,
  • -folie de aluminiu.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bol de ciocolata:

Intoarcem bolul cu gura in jos si il imbracam cu folie de aluminiu.Sa fie cit mai neted intinsa.


Intai topim ciocolata neagra sau invers, cum o fi. O punem intr-o punguta, adunam ciocolata toata intr-un colt al pungii, gaurim punguta si incepem sa facem bolul.


Eu am inceput cu fundul bolului si apoi cu diferite linii am imbracat si peretii. Am lasat la intarit si la fel am procedat si cu cealalta ciocolata, incercind sa nu suprapun culorile.


Lasam la intarit,apoi, cu grija, desfacem folia si scoatem bolul. Nu este greu si efortul este rasplatit. O sa aveti un minunat bol de ciocolata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bol de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

11.07.2010, 18:31

super esti fantastica janet

jolygina 1

07.02.2012, 17:56

Gabriela T 1

29.04.2013, 19:19

Interesant!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema mascarpone