Bol de ciocolata

de janet in Dulciuri, 31 Mai 2010 | 1892 vizualizari

 

Este perfect pentru un cadou.......dulce!

 

INGREDIENTE

  • -ciocolata alba si neagra de menaj,
  • -un bol mai micut,
  • -folie de aluminiu.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bol de ciocolata:

Intoarcem bolul cu gura in jos si il imbracam cu folie de aluminiu.Sa fie cit mai neted intinsa.


Intai topim ciocolata neagra sau invers, cum o fi. O punem intr-o punguta, adunam ciocolata toata intr-un colt al pungii, gaurim punguta si incepem sa facem bolul.


Eu am inceput cu fundul bolului si apoi cu diferite linii am imbracat si peretii. Am lasat la intarit si la fel am procedat si cu cealalta ciocolata, incercind sa nu suprapun culorile.


Lasam la intarit,apoi, cu grija, desfacem folia si scoatem bolul. Nu este greu si efortul este rasplatit. O sa aveti un minunat bol de ciocolata!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bol de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

nadina73 1

11.07.2010, 18:31

super esti fantastica janet

jolygina 1

07.02.2012, 17:56

Gabriela T 1

29.04.2013, 19:19

Interesant!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere, scortisoara, nuca si ciocolata