Brandy Snaps cu goji si sirop de brad

de _Alina_ in Dulciuri, 14 Dec 2012 | 1019 vizualizari

 

Am vazut reteta la Nadji (careia ii multumesc) si mi-a suras ideea de a o incerca. Am facut mici modificari retetei si au mers perfect cu ceaiul verde cu iasomie.

 

INGREDIENTE

  • 70 g faina
  • 2 lgt pudra de goji
  • 75 g unt
  • 70 g zahar
  • 60 ml de sirop de brad
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brandy Snaps cu goji si sirop de brad:

1. Preincalzim cuptorul la 180-190°C.


2. Amestecam faina cu pudra de goji (eu am macinat fructele uscate de goji cu ajutorul rasnitei de cafea).


3. Intr-un vas, topim untul la foc mic.


4. Amestecam siropul cu zaharul si il incorporam in untul caldut si invartim. Zaharul nu trebuie sa se dizolve complet!!!


5. Incorporam ingredientele umede in cele uscate.

6. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formam cercuri cu diametrul de 8-10 cm cu cate o lingura de compozitie sau cu spritul. ATENTIE!!! faceti cercurile la distanta mare unele de altele. Eu n-am respectat acest pas si s-au lipit :">


7. Introducem tava in cuptor timp de 10 min, sau pana cand se formeaza gauri la suprafata si rumenesc putin (ultimii biscuiti i-am lasat mai mult pentru ca aveam treaba si s-au "rumenit" cam tare :))


8. Scoatem tava din cuptor si lasam la racorit 2-3 min. Punem apoi fiecare disc pe un sucitor, rulam si lasam asa 4-5 min, sa se racoreasca. Dupa ce s-au racorit ii putem scoate de pe sucitor.

 

TIPS-URI

1

De regula sunt umpluti cu frisca/crema, eu n-am avut asa ca i-am papat simpli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brandy Snaps cu goji si sirop de brad" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

mamaieelena 1

14.12.2012, 16:06

frumos

_Alina_ 1

15.12.2012, 08:41

Satisfyyourcravings 1

16.12.2012, 12:26

E de mult pe lista de încercat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort merengue cu ciocolata si crema mocca-brandy