Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Sunt un fel de savarine, numai ca sunt umplute cu o spuma din crema de branza si frisca. Unele sunt cu fructe, altele cu ciocolata.
Poftiti la o bombita care explodeaza in gura cu un gust delicios si racoritor!
Se bat albusurile spuma, adaugam zaharul si se bat in continuare pana obtinem o bezea. Adaugam uleiul, faina si pesmetul si amestecam usor pana la omogenizare. Compozitia o turnam in forme de briose si dam la cuptor pentru vreo 15-20 min.
Intre timp, batem spuma crema de branza cu putin zahar, si adaugam frisca batuta si omogenizam.
Pregatim siropul, dupa ce a fiert apa,lasam sa se raceasca putin si apoi adaugam mierea. Nu adaugati mierea la fiert, devine toxica.
Dupa ce s-au racit, se taie briosele/ savarinele si se insiropeaza bine, bine de tot; se umplu cu spuma de branza. Se decoreaza cu capsuni sau cu bomboane de cioco sau cu scortisoara (daca va place gustul). Se dau la rece si se servesc alaturi de o limonada racoritoare.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult