Bombite cu spuma de branza si frisca

de laura_n in Prajituri, 12 Iul 2012 | 1642 vizualizari

 

Sunt un fel de savarine, numai ca sunt umplute cu o spuma din crema de branza si frisca. Unele sunt cu fructe, altele cu ciocolata.
Poftiti la o bombita care explodeaza in gura cu un gust delicios si racoritor!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2 lg faina
  • 4 lg pesmet
  • 6 lg zahar brut
  • 2 lg ulei
  • 200 gr crema de branza
  • 100 ml frisca
  • capsuni/ bomboane cioco, batoane cioco
  • sos caramel
  • 300 ml apa pt sirop
  • 5 lg miere.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombite cu spuma de branza si frisca:

Se bat albusurile spuma, adaugam zaharul si se bat in continuare pana obtinem o bezea. Adaugam uleiul, faina si pesmetul si amestecam usor pana la omogenizare. Compozitia o turnam in forme de briose si dam la cuptor pentru vreo 15-20 min.


Intre timp, batem spuma crema de branza cu putin zahar, si adaugam frisca batuta si omogenizam.


Pregatim siropul, dupa ce a fiert apa,lasam sa se raceasca putin si apoi adaugam mierea. Nu adaugati mierea la fiert, devine toxica.


Dupa ce s-au racit, se taie briosele/ savarinele si se insiropeaza bine, bine de tot; se umplu cu spuma de branza. Se decoreaza cu capsuni sau cu bomboane de cioco sau cu scortisoara (daca va place gustul). Se dau la rece si se servesc alaturi de o limonada racoritoare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bombite cu spuma de branza si frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

ela 1

12.07.2012, 21:13

ce bunatate..............

Rocsi 1

12.07.2012, 21:26

yamiiii..sa imi dai si mie!!!

laura_n 1

12.07.2012, 22:04

va multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi, branza dulce si stafide