Bomboane Brigadeiro

de Miha in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 5884 vizualizari

 

Bombonele cu un gust divin...

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat(400 gr)
  • 100 gr unt
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri cacao
  • 10 biscuiti
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Brigadeiro:

Se pun ingredientele intr-o craticioara la foc mic si se amesteca continuu 25 de min,pana se caramelizeaza.


Apoi se rup bucatele mici biscuitii si se amesteca in compozitie. Se lasa sa se raceasca, se modeleaza bilute mici si se tavalesc prin miez de nuca de cocos, nuca pisata sau cacao.


Se lasa la frigider sa se intareasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Brigadeiro" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

13.05.2009, 15:28

Pacat ca laptele condensat se gaseste atat de greu...

anam_cara 1

22.10.2010, 19:52

si asta e o reteta din argentina,sa inteleg??ca acolo a intrat eu de mi-a aparut...daca e asa m-am scospt c iubitul meu e argentinian multumeeesc daca imi iese pun poze

Miha 1

22.10.2010, 20:44

Anam...acum imi dau seama ca am gresit...tara de origine e Brazilia. Dar fiind un desert foarte raspandit in toate tarile Americii Latine, cu siguranta ii vei face iubitului tau o surpriza.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă de legume pasate, cu ceapă roșie și crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 22:51

Poale-n brau

de RuxyRux 9

ieri la 21:41

Mamaliga in straturi cu oua

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciocolata pana la moarte