Bomboane de martipan cu gust de migdale si cafea

de Ligia Bxl in Dulciuri, 5 Feb 2011 | 7953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de coca de martipan cu gust de migdale(diferite culori)
  • 50 gr de zahar pudra
  • o lingurita de extract de cafea
  • o lingura de apa
  • cateva bombonele de cafea si ciocolata ptr ornat si decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de martipan cu gust de migdale si cafea:

Se portioneaza pasta de martipan in asa fel incat sa se formeze bilute frecandu-se in palma apoi se pun pe un platou si se apasa pe mijlocul fiecaruia sa se formeze un orificiu mic dar nu prea adanc si se pune urmatoarea crema:

se amesteca intr-un bol zaharul pudra cu apa si extractul de cafea si apoi se pune cate putin pe fiecare biluta de martipan,

peste crema se pune cate o bombonica de cafea si ciocolata.

Se da la rece sa se inchege crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de martipan cu gust de migdale si cafea" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Floarea soarelui - Cozonac cu mac