Bomboane de pom dulci a la Diana

de Bucataras Diana in Dulciuri, 2 Ian 2017 | 429 vizualizari

 

 
 
Bunatati pentru colindatori!
Eu am avut crema de ciocolata in doua culori cu nuca pe care am amestecat-o cu bucatele de ananas din compot si cu feliute de banana. Nu am scris cantitatile deoarece sunt in functie de gustul fiecaruia. Au iesit bunute! Au cam disparut din platou :D  

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • crema de ciocolata
  • banane
  • ananas din compot
  • arahide
  • un ou pentru uns
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de pom dulci a la Diana:



Curatam si taiem banana feliute. Punem ananasul la scurs (am avut rondele de ananas , asa ca l-am taiat cubulete). Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri, pe care le intindem cu sucitorul. Jumatate din dreptunghiuri le-am umplut cu crema de ciocolata, banana si alune, iar cealalta jumatate cu crema de ciocolata, cubulete de ananas si alune. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o 1/2 lingurita de crema de ciocolata, feliute de banana/cubulete de ananas si o aluna, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

banana ar trebui sa nu fie foarte coapta

2

taiati feliile de banana mai grosute

3

aveti grija la cantitatea de ciocolata cu care umpleti aluatul, la copt da pe afara daca este prea multa

4

inainte sa luati bomboanele din tava, scoteti tava afara la frig sau puneti-o in frigider pana se intareste un pic ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de pom dulci a la Diana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 19:05

Bune!

Camelya 1

02.01.2017, 20:53

Bune!

miki_a 1

03.01.2017, 19:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu nuca