Bomboane de pom dulci a la Diana

de Bucataras Diana in Dulciuri, 2 Ian 2017 | 1497 vizualizari

 

 
 
Bunatati pentru colindatori!
Eu am avut crema de ciocolata in doua culori cu nuca pe care am amestecat-o cu bucatele de ananas din compot si cu feliute de banana. Nu am scris cantitatile deoarece sunt in functie de gustul fiecaruia. Au iesit bunute! Au cam disparut din platou :D  

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • crema de ciocolata
  • banane
  • ananas din compot
  • arahide
  • un ou pentru uns
Portii: 50
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de pom dulci a la Diana:



Curatam si taiem banana feliute. Punem ananasul la scurs (am avut rondele de ananas , asa ca l-am taiat cubulete). Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri, pe care le intindem cu sucitorul. Jumatate din dreptunghiuri le-am umplut cu crema de ciocolata, banana si alune, iar cealalta jumatate cu crema de ciocolata, cubulete de ananas si alune. In mijlocul fiecarui dreptunghi, punem cate o 1/2 lingurita de crema de ciocolata, feliute de banana/cubulete de ananas si o aluna, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

TIPS-URI

1

banana ar trebui sa nu fie foarte coapta

2

taiati feliile de banana mai grosute

3

aveti grija la cantitatea de ciocolata cu care umpleti aluatul, la copt da pe afara daca este prea multa

4

inainte sa luati bomboanele din tava, scoteti tava afara la frig sau puneti-o in frigider pana se intareste un pic ciocolata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane de pom dulci a la Diana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andra_Constantinescu 1

02.01.2017, 19:05

Bune!

CameliaR 1

02.01.2017, 20:53

Bune!

miki_a 1

03.01.2017, 19:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

oanapl

8247 puncte

Rocsi

4922 puncte

Constelatialeu

4723 puncte

RODIMUR

3513 puncte

Ksenya

2276 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu afine si lamaie

de Rocsi 9

ieri la 21:06

Shaorma cu de toate

de Lau 9

ieri la 19:40

Kefta tunisienne

de Criss 6

ieri la 11:06

Garnitura de legume la punga, cu sos de usturoi

de RODIMUR 7

pe 29.09 la 18:52

RETETA RECOMANDATA
Bombite betive