Bomboane Raffaello 2

de Mihaela11_jo in Dulciuri, 15 Mai 2015 | 2901 vizualizari

 

Reteta de bomboane Raffaello cu lapte condensat este chiar mai simpla decat cea cu lapte praf si mi s-au parut mai aromate.

 

INGREDIENTE

  • 210 g nuca de cocos + 100 g pentru decor
  • 150 g alune de padure
  • 1 cutie de lapte condensat indulcit (397 gr)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello 2:

Alunele de padure nesarate se prajesc intr-o tigaie antiaderenta.


Amestecam nuca de cocos cu laptele condensant si lasam 15 minute pentru ca nuca sa absoarba laptele.


Se modeleaza bile din aceasta compozitie punand in centrul fiecarei bile cate o aluna, apoi se rostogolesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza pe platou.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello 2" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

17.05.2015, 16:18

yummy!

Gicuta69 1

18.05.2015, 08:22

Mihaela11_jo 1

22.05.2015, 12:04

Vladimir
Rocsi
Mirela
Gicuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada turceasca mentolata