Bors cu bucatele

de RuxyRux in Ciorbe, 24 Dec 2010 | 1416 vizualizari

 

O reteta din Moldova ( zona Piatra Neamt) de bors cu bucatele de carne, eu am folosit curcan. Secretul acestui bors este ca legumele si carnea se taie din cutit bucatele, foarte foarte mici . Grozav!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept curcan taiat bucatele foarte foarte mici( atentie la degete)
  • Zarzavat de ciorba:
  • 2 morcovi
  • 1 radacina mare patrunjel
  • o telina
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 dovlecel
  • 3 ardei grasi ( culori diferite)
  • 2 linguri ulei
  • 1 l bors
  • 3 linguri suc rosii( bulion de casa)
  • 2 oua batute usor
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu bucatele:

Sotam in putin ulei legumele taiate foarte foarte marunt impreuna cu carnea taiata la fel si apoi adaugam apa si lasam sa fiarba bine. Cartofii nu-i adaugam de la inceput ci dupa 25 de minute deoarece fiind taiati atat de mic se pot zdrobi usor.


Cand totul este fiert adaugam sucul de rosii( bulionul) , apoi batem oul cu putin bors si dregem ciorba.


Leusteanul se presara din belsug si se serveste cu smantana....extra super gustos...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu bucatele" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ionix 1

28.12.2010, 14:14

sigur este delicioasă

mena29 1

28.12.2010, 16:45

Rucsy,am mai venit la o portie ca a fost foooarte buna

RuxyRux 1

28.12.2010, 20:31

Ce fete delicioase!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare