Bors cu carne de porc

de adasev12 in Supe/Ciorbe, 10 Dec 2011 | 2586 vizualizari

 

reteta e de la soacra-mea, doar ca ea o face cu bors de putina ...eu nu am , din pacate...

 

INGREDIENTE

  • carne de porc cu putina grasime, cam 300 g am pus eu
  • o ceapa
  • jumatate  de ardei, ca era foarte mare
  • telina radacina
  • telina verde, o tija
  • 2 morcovi
  • patrunjel verde, marar verde ( eu am avut doar uscat)
  • bulion, cam 3-4 lg
  • sare de lamaie pt acrit ( sau bors.ideal)
  • o mana de paste cu ou, subtiri ( sau sub alta forma, eu am pus de ex stelline)
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de porc:

Mai intai se pune carnea la fiert si se spumeaza foarte bine dupa ce incepe sa dea in clocot.


Se lasa vreo 15 min timp in care se tot spumeaza, pana ramane curata.


Se sareaza si se lasa apoi sa mai fiarba cam 20 min .


Intre timp se curata si taie zarzavatul, toate legumele marunt.


Se adauga la supa si se mai lasa cam 10 min, apoi se pune bulionul si mararul si se continua fierberea.


Dupa alte 10 min. se pun si pastele si un cubulet de knorr sau vegeta.


Se fierbe cat timp e indicat pt. paste( scrie pe pachet), apoi se acreste cu sare de lamaie.


Daca aveti bors puneti borsul o data cu pastele.


Se mai adauga piper si se da deoparte cratita.


Se lasa 2 min si apoi se pune si patrunjelul verde tocat.


Se poate servi in farfurie cu smantana, la alegere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Msclaudish 1

17.02.2012, 20:32

wowwww... a iesit ffff buna, va recomand sa o incercati.

adasev12 1

18.02.2012, 11:09

Msclaudish...ma bucur ca ti-a placut...daca ai pus bors a fost si mai buna ca mea

Msclaudish 1

24.02.2012, 14:33

Buna adasev12,
Da Bors am pus si a iesit exceptionala. Complimente!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba Radauteana