Borş cu carne de pui

de miki_a in Supe/Ciorbe, 2 Dec 2015 | 10459 vizualizari

COMENTARII (28)

RuxyRux 1

02.12.2015, 00:49

Bors moldovenesc, fara doar si poate!Imi place mult! Iubesc borsul asa-l fac si eu....imi place ca ai pus multe legume...si e cu de toate ....de cele mai multe ori eu il dreg cu ou batut....si pun muuuuult leustean pentru ca-l ador...l-as manca si gol cu paine)

miki_a 1

02.12.2015, 00:53

Multumesc Rux! Sunt din aceeasi categorie! Nu l-am dres niciodata cu ou si nu stiu de ce, mi se parea ca nu-si are locul, dar am sa incerc si eu. Si cu leustean e tare, tare bun! Are un miros ispititor de bun si parfumat! Multumesc de sfaturi si de trecere!

Constelatialeu 1

02.12.2015, 06:05

Bun borsul dupa o noapte afumata...

Bya Ralu 1

02.12.2015, 06:10

ce bun trebuie sa fie

-Licurici- 1

02.12.2015, 08:28

Cat de bun e!

MotanLaOale 1

02.12.2015, 08:35

bun bun

miki_a 1

02.12.2015, 10:51

Cleme, multumesc!

miki_a 1

02.12.2015, 10:52

Bya, Laura, Motan, va multumesc!

Gherca Daniela 1

02.12.2015, 11:00

bun borsul!

miki_a 1

02.12.2015, 11:04

Asa e Danuta! Multumesc!

Andra_Constantinescu 1

02.12.2015, 11:13

Bun!

CameliaR 1

02.12.2015, 11:36

Yamyyy

miki_a 1

02.12.2015, 11:36

Multumesc Andra!

diaconta 1

02.12.2015, 13:56

Cred c-a fost tare gustos noi nu folosim bors dar sigur e bun

miki_a 1

02.12.2015, 14:43

Dia, , e foarte bun acrit cu bors (eu nu il pot manca altfel, de fapt fiecare ciorbita a noastra trebuie sa contina si bors)! Multumesc de trecere si apreciere!

Dya Daniela Andrei 1

02.12.2015, 15:13

Pai daca nu cu bors, atunci cu ce? Cel mai bun!

miki_a 1

02.12.2015, 15:36

Tot asa zic si eu Dya!

Zamfira 1

02.12.2015, 17:18

Excelenta!!!!! ,

miki_a 1

02.12.2015, 17:37

Asa e Meli!

mirela0911 1

02.12.2015, 20:25

Ce as papa si eu o portie cu bors!

Rocsi 1

02.12.2015, 20:33

Aici m-ai nimerit perfect!

Gicuta 1

03.12.2015, 08:36

O bunatate de ciorbita!

miki_a 1

03.12.2015, 09:07

Mirela, , te servesc cu drag!

miki_a 1

03.12.2015, 09:08

Rocsi, , te cred! Stiu ca si voi tot asa il preferati (acrit cu bors de tarate)!

miki_a 1

03.12.2015, 09:08

Gicuta, , multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume