Bors de legume, dres cu smantana

de RODIMUR in Ciorbe, 24 Iul 2017 | 6793 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

24.07.2017, 17:22

RODIMUR 1

24.07.2017, 17:44

Mulțumesc, Motănel!

Constelatialeu 1

24.07.2017, 17:59

Zau ca vin la o portie din asta, sa fie fierbinte si sa-mi dai si-un ardei iute...

RODIMUR 1

24.07.2017, 18:20

Bine, Clementina, cu plăcere! Mă bucur foarte mult că-ți place...! Mi-a ieșit borșul atât de acru, că era musai să-l dreg cu smântână...

Rocsi 1

24.07.2017, 20:20

Cat de grozav este borsul asta! Eu il mananc si fara smantana!

-Licurici- 1

24.07.2017, 20:43

Ce bunatate!

RODIMUR 1

24.07.2017, 20:46

Da, Rocsi, e bun, pentru că e acrișor...Mie îmi place cu smântână... Gătesc mult cu unt, brânză, smântână...

RODIMUR 1

24.07.2017, 20:47

Mulțumesc frumos, Licurici!

Gherca Daniela 1

24.07.2017, 21:47

Gustos

RODIMUR 1

24.07.2017, 22:15

Mulțumesc Frumos, Daniela!

mihaelar63 1

24.07.2017, 22:29

Tentant

loredanaaa 1

24.07.2017, 22:49

RODIMUR 1

24.07.2017, 23:04

Mulțumesc, Mihaela! E acrișor, așa cum ne place unora, dar cu smântâna se compensează gusturile...

RODIMUR 1

24.07.2017, 23:04

Mulțumesc, Loredana!

miki_a 1

25.07.2017, 07:28

Bun pe vremea asta!

RODIMUR 1

25.07.2017, 07:40

Mulțumesc, Miki! Așa ziceam și eu...

anca_rm 1

25.07.2017, 09:09

super bunnnnn

RODIMUR 1

25.07.2017, 10:38

Mulțumesc frumos, Anca!

dantes 1

26.07.2017, 12:26

Bun!

RODIMUR 1

26.07.2017, 13:49

Mulțumesc, Dante!

Rahela Velicu 1

26.07.2017, 18:17

RODIMUR 1

26.07.2017, 18:38

Mulțumesc, Mimi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta