Bors de perisoare

de Julie in Supe/Ciorbe, 10 Mai 2010 | 5321 vizualizari

 

INGREDIENTE

INGREDIENTE - pentru  3L  de ciorba:

  • un piept de pui
  • un ou
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • un ardei gras verde
  • 2-3 cepe verzi
  • o ceasca orez
  • 2 linguri bulion
  • 3-4 linguri ulei
  • un cartof mai mare
  • patrunjel
  • cimbru,sare,piper
  • 0.5 l  bors
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Punem apa pe foc cu putina sare. In ea adaugam uleiul, morcovul ,

ardeii, cartoful taiate cuburi si ceapa rondele.

Cand apa incepe sa fiarba adaugam orezul spalat bine.

Tocam carnea de pui impreuna cu un morcov si putin patrunjel.

O punem intr-un bol si adaugam peste ea un ou,

sare,piper , putin cimbru si un praf de boia dulce.

Ne udam mainile cu apa si modelam perisoarele.


Intr-un vas separat se pune borsul la fiert si se spumeaza. Dupa ce incepe sa fiarba ,adaugam perisoarele una cate una.

Se lasa sa fiarba aprox. 20minute.

Cand legumele si orezul din oala au fiert se adauga bulionul si borsul impreuna

cu perisoarele.

Se potriveste gustul cu sare, piper, cimbru. Se mai fierbe 5-10min si se opreste focul.


Deasupra presaram patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Rotisserie Air Fryer Oven

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

10.05.2010, 12:02

pentru tine las pusik..................

Sylvia 1

10.05.2010, 20:56

5 furculie de la mine, imi place ca e cu bors si cu perisoare de pui

COSTEO 1

15.04.2013, 11:12

Bunaciune!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de afumatura cu smantana si tarhon