Bors de peste manastiresc

de Rocsi in Ciorbe, 11 Dec 2010 | 10440 vizualizari

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

11.12.2010, 21:56

Pay atunci daca e manastiresc e minunat!!!! de cate ori am mancat la manastire..am plecat atat de incantata....incat nici nu-ti pot descrie

La Ancuta 1

11.12.2010, 22:01

bun, bun

Ina 1

11.12.2010, 22:17

si eu!! si eu!!!

Mitinita 1

11.12.2010, 22:21

conserva e secretul!

kamy 1

11.12.2010, 22:51

ce-mi place 5f

Dana_Retetegg 1

11.12.2010, 23:09

buun

Crista_Luca 1

11.12.2010, 23:24

LUK 1

11.12.2010, 23:52

mananc si eu de la tine ca acasa nu ma pricep s agatesc asa ceva...n-am incercat niciodata

susu 1

12.12.2010, 08:28

Rocsi arata intr-un mare fel, culorile sunt intense, 5 furculite si o lingura pentru ciorba

Rocsi 1

12.12.2010, 14:13

multumesc dragelor..intr-adevar este un bors bun(zice mama ca eu nu mananc peste)...

nadina73 1

12.12.2010, 16:10

mai ai si pt mam soacra un polonic cu ciorba? nu sa mi-l torni in cap glumesc

Rocsi 1

12.12.2010, 21:21

nadina pentru tine este mereu(si daca nu e facem)..si nu iti dau eu tie polonice in cap ca imi esti mult prea draga

mamaieelena 1

12.12.2010, 22:06

bun

MotanLaOale 1

13.12.2010, 11:34

buna ciorbita

Rocsi 1

13.12.2010, 11:49

mamaieelena,vladimir

mihaelar63 1

14.12.2010, 11:03

dupa cum spune Ruxy si Ina , tot ce mananci la manastire e deosebit de gustos , pentru ca mancarea e cu binecuvntare
Rocsi multumesc de reteta , chiar maine am sa fac

Rocsi 1

14.12.2010, 18:48

sper sa iti placa mihaelar

ionix 1

15.12.2010, 10:34

MIUTA 1

17.12.2010, 23:49

Rocsi 1

18.12.2010, 18:59

ionix,miuta

-Licurici- 1

26.03.2018, 10:48

Rocsi 1

26.03.2018, 19:05

Laura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din carne de manzat