Bors de peste manastiresc

de Rocsi in Ciorbe, 11 Dec 2010 | 7902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 capuri de peste
  • 1 conserva de peste in sos tomat(una mai buna si gustoasa)
  • jumatate ardei rosu
  •  jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • 100 gr orez
  • o mana masline
  •  sare
  • piper
  •  bors pentru acris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste manastiresc:

Mai intai pregatim legumele:ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete.


ceapa o curatam,o spalam si o tocam.


morcovul il radem ,il spalam si il taiem feliute subtiri.


pastarnacul il curatam,il spalam si il taiem patratele mici.


spalam capurile de peste foarte bine.


intr-o oala punem apa pe 3 sferturi.


punem capurile de peste si dam drumul la aragaz.


dupa ce a dat 3-4 clocote adaugam legumele.


lasam sa fiarba la foc potrivit.


orezul il spalam in mai multe ape.


dupa ce legumele au fiert mai bine de jumatate adaugam orezul.


cand orezul este aproape fiert punem conserva.


condimentam cu sare si piper.


mai punem maslinele si bors,dupa gust.


mai lasam sa dea cateva clocote ciorba ,presaram patrunjel verde deasupra si servim..


pofta buna!!!.


la urma scoatem capurile de peste si le aruncam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste manastiresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

18.12.2010, 18:59

ionix,miuta

-Licurici- 1

26.03.2018, 10:48

Rocsi 1

26.03.2018, 19:05

Laura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6684 puncte

Rocsi

5253 puncte

MotanLaOale

5030 puncte

oanapl

4512 puncte

katty

4324 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalute de post cu ciuperci
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei