Bors de peste manastiresc

de Rocsi in Ciorbe, 11 Dec 2010 | 5443 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 capuri de peste
  • 1 conserva de peste in sos tomat(una mai buna si gustoasa)
  • jumatate ardei rosu
  •  jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • 100 gr orez
  • o mana masline
  •  sare
  • piper
  •  bors pentru acris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste manastiresc:

Mai intai pregatim legumele:ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete.


ceapa o curatam,o spalam si o tocam.


morcovul il radem ,il spalam si il taiem feliute subtiri.


pastarnacul il curatam,il spalam si il taiem patratele mici.


spalam capurile de peste foarte bine.


intr-o oala punem apa pe 3 sferturi.


punem capurile de peste si dam drumul la aragaz.


dupa ce a dat 3-4 clocote adaugam legumele.


lasam sa fiarba la foc potrivit.


orezul il spalam in mai multe ape.


dupa ce legumele au fiert mai bine de jumatate adaugam orezul.


cand orezul este aproape fiert punem conserva.


condimentam cu sare si piper.


mai punem maslinele si bors,dupa gust.


mai lasam sa dea cateva clocote ciorba ,presaram patrunjel verde deasupra si servim..


pofta buna!!!.


la urma scoatem capurile de peste si le aruncam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste manastiresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ionix 1

15.12.2010, 10:34

MIUTA 1

17.12.2010, 23:49

Rocsi 1

18.12.2010, 18:59

ionix,miuta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bors de rata cu zdrente de ou