Bors de peste manastiresc

de Rocsi in Ciorbe, 11 Dec 2010 | 6147 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 capuri de peste
  • 1 conserva de peste in sos tomat(una mai buna si gustoasa)
  • jumatate ardei rosu
  •  jumatate ardei galben
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • patrunjel verde
  • 100 gr orez
  • o mana masline
  •  sare
  • piper
  •  bors pentru acris
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste manastiresc:

Mai intai pregatim legumele:ardeiul rosu si galben il spalam si il taiem cubulete.


ceapa o curatam,o spalam si o tocam.


morcovul il radem ,il spalam si il taiem feliute subtiri.


pastarnacul il curatam,il spalam si il taiem patratele mici.


spalam capurile de peste foarte bine.


intr-o oala punem apa pe 3 sferturi.


punem capurile de peste si dam drumul la aragaz.


dupa ce a dat 3-4 clocote adaugam legumele.


lasam sa fiarba la foc potrivit.


orezul il spalam in mai multe ape.


dupa ce legumele au fiert mai bine de jumatate adaugam orezul.


cand orezul este aproape fiert punem conserva.


condimentam cu sare si piper.


mai punem maslinele si bors,dupa gust.


mai lasam sa dea cateva clocote ciorba ,presaram patrunjel verde deasupra si servim..


pofta buna!!!.


la urma scoatem capurile de peste si le aruncam.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste manastiresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

18.12.2010, 18:59

ionix,miuta

-Licurici- 1

26.03.2018, 10:48

Rocsi 1

26.03.2018, 19:05

Laura

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Ciorba pescareasca de crap