Ciorba cu carnati afumati si moare de varza

de T I M E A in Ciorbe, 28 Dec 2012 | 9038 vizualizari

 

O ciorba foarte gustoasa pentru zilele de iarna!

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac mare
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei rosu
  • 5-6 cartofi
  • 500 gr carnati de casa afumati
  • 2 pahare zeama de varza murata
  • tarhon
  • sare si piper
  • un galbenus de ou
  • 2-3 linguri smantana grasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu carnati afumati si moare de varza:

Punem apa la fiert intr-un vas de 4 l.


Curatam si spalam ceapa, morcovii, ardeiul si postarnacul. Taiem marunt ceapa si ardeiul iar morcovii si postarnacul le taiem rondele si le punem toate in apa clocotita si lasam la fiert la foc potrivit.


Carnatul il taiem rondele si il prajim pe ambele parti intr-o tigaie teflonata fara ulei.


Cand legumele sunt pe jumatate fierte adaugam si bucatile de carnati.


Mai lasam sa fiarba pana sunt fierte legumele apoi adaugam si cartofii taiati cubulete si saram si piperam dupa gust.


Spre final adaugam zeama de varza murata si tarhonul tocat marunt si lasam sa dea in clocot.


Luam ciorba de pe foc si lasam sa se raceasca un pic apoi o dregem cu un galbenus de ou amestecat cu 2-3 linguri de smantana. Luam cateva linguri de ciorba calduta si o amestecam cu smantana apoi o turnam in ciorba amestecand.


Servim cu ardei iute si smantana!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu carnati afumati si moare de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

laura_n 1

21.04.2013, 13:22

fara cuvinte...doar salivez

T I M E A 1

21.04.2013, 13:52

Laura

Krystyan Trendy 1

25.10.2013, 15:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu carnati si zeama acra de varza .