Ciorba de rata

de Lau in Ciorbe, 19 Oct 2013 | 4495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aripi si spatele de la rata
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 3-4 cartofi
  • 1 crenguta cimbru
  • leustean
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • bors acru
  • sare
  • piper
  • foaie de dafin
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • taietei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu sare,se spumeaza de cate ori este nevoie.


Intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei,adaugam 1 morcov dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin,adaugam pasta de tomate si putina apa si lasam sa se caleasca impreuna cca 2 min.


Cand carnea este aproape fiarta adaugam crenguta de cimbru, cartofii curatati si taiati cubulete


Ardeiul,pastarnacul,telina le-am tocat cu robotul,1 morcov taiat rondele si ceapa calita,sare si piepr dupa gust,amestecam si lasam sa fiarba.


Cand sunt aproape fierti cartofi adaugam mararul si leusteanul tocat.


Cand cartofii sunt fierti adaugam taietei si borsul acru si lasam sa mai fiarba putin,oprim focul si adaugam patrunjelul tocat.


Eu la final am amestecat 3 linguri de smantana cu 1 ou si am adaugat in ciorba,am amestecat si am acoperit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Lau 1

19.10.2013, 22:17

Rocsi 1

19.10.2013, 22:37

Lau 1

20.10.2013, 11:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de os afumat de porc