Ciorba de porc cu carnati semiafumati

de gabrielagina in Ciorbe, 4 Sep 2013 | 4171 vizualizari

 

Este o ciorba care mie imi place mult, ciorba de oase de porc, dar astazi am facut ceva diferit. Am adaugat carnati semiafumati si a iesit un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 500 grame oase de porc cu carne
  • 3-4 carnati semiafumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • telina sau pastarnac
  • 2-3 cartofi
  • sare
  • suc de rosii
  • patrunjel
  • 2 oua
  • 2 linguri orez
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu carnati semiafumati:

Se pune carnea la fiert. Cand se formeaza spuma se indeparteaza si cand nu se mai face deloc spuma se adauaga ceapa, morcovul si telina sau pastarnacul taiate cuburi.

Dupa ce acestea au fiert se adauga sarea si vegeta - doar daca va place in mancare- se adauga cartofii taiari cuburi si orezul. Cand sunt aproape fierte se adauga carnatii semiafumati si sucul de rosii. Cand toate sunt fierte se bat cele doua oua si se adauaga in ciorba. Se sareaza dupa gust si se adauga patrunjelul tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu carnati semiafumati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc a la grec