Ciorba de fasole pastai cu corcoduse

de divainbucatarie in Ciorbe, 9 Noi 2010 | 6351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole păstăi
  • 2 roşii
  • 2 morcovi
  • 1 rădăcină de ţelina mica (eu am pus ¼ dintr-o radacina mare)
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • 1 mana de corcoduse acre (daca aveti prin congelator) - sau zeama de la 1 lamaie,
  • 2 linguri de ulei
  • 100 g smantana
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • Sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai cu corcoduse:

Primul lucru pe care il facem este sa curatam pastaile de varfuri si codite, eventual si de atele de pe margine. Rupem pastaile in 2 sau bucati. Curatam morcovii si ii dam prin razatoare. Tocam apoi ardeiul gras si ceapa.Intr-o tigaie calim ceapa si cand aceasta devine aurie adaugam morcovul ras si ardeiul tocat Cand se moaie ardeiul adaugam si rosiile taiate cubulete. Punem la fiert pastaile de fasole impreuna cu telina. In acelasi timp punem la fiert si corcodusele. Cand fasolea se moaie adaugam amestecul din tigaie cu morcovi, ardei si rosii, apoi sucul acrit de corcoduse. Dupa ce fierb cateva minute adaugam smantana.


Pentru ca smantana sa fie incorporata frumos o amestecam cu cateva linguri de ciorba fierbinte inainte, astfel incat diferenta de temperatura dintre smantana si ciorba sa nu fie foarte mare. Adaugam sarea si piperul si patrunjelul tocat. Mai lasam sa fiarba doua minute si ciorba este gata.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai cu corcoduse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Corinuta 1

10.11.2010, 12:25

interesant!

Pasiune pentru bucatarie 1

10.11.2010, 18:08

ador pastaile

divainbucatarie 1

10.11.2010, 22:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

17960 puncte

Rocsi

6716 puncte

oanapl

5553 puncte

Constelatialeu

4708 puncte

katty

4274 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie